Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Strikeforce: Φήμες για Dan Henderson vs Rafael Cavalcante


Τα τελευταία νέα μιλάνε για Light Heavyweight αγώνα τίτλου μεταξύ του Rafael Calvacante και του βετεράνου Dan Henderson.

Μετά τη γρήγορη νίκη του επί του Renato Sobral, o Αμερικανός άσσος της ελληνορωμαϊκής κέρδισε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη ζώνη, απο τον άνθρωπο που σόκαρε τον κόσμο και την κέρδισε πριν λίγους μήνες απο τον Mo Lawal. Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει αλλά άτομα κοντά στο κύκλο του Strikeforce μιλάνε για 5 Μαρτίου ώς πιο πιθανή ημερομηνία καθώς επίσης και οτι οι δύο μαχητές έχουν συμφωνήσει προφορικά και προπονούνται κανονικά για τον αγώνα.

Ο αγώνας έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ανακοινώσεων που σχετίζονται με αγώνες τίτλου. Πιο αναλυτικά:

- 29 Ιανουαρίου:
Nick Diaz vs Evangelista Cyborg Santos για τον welterweight τίτλο
Jacare vs Robie Lawler για τον middleweight τίτλο

- 12 Φεβρουαρίου:
ξεκινά το Heavyweight τουρνουά που θα καθορίσει τον πρωταθλητή βαρέων βαρών.

- Φήμες μιλάνε για συζητήσεις μεταξύ Strikeforce και Dream για έναν αγώνα lightweight τίτλου μεταξύ Tatsuya Kawajiri και Gilbert Melendez. Μετά τη νίκη του επί του Thompson ο Γιαπωνέζος άναψε φωτιές στην άλλη πλευρά του Ειρηνικού.

5 σχόλια:

  1. :( O Rafael einai apo tous koryfaious striker sth kathgoria, kai an o Hendo den prospathisei gia to take down den blepw na epibiwnei tous prwtous gyrous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει και ο Hendo ένα overhand δεξί όμως που άμα βρεί στόχο σε στέλνει αδιάβαστο. Θα είναι καλή μάχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Einai problepsimos omws ... o Rafael tha kineitai sta deksia, opote dyskola o hendo tha kanei connect. Einai k 40 xronwn na min ksexniomaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Cavalcante φαίνεται κτήνος, όλες του οι νίκες είναι ΚΟ, ΤΚΟ, πολύ δυνατός, αλλά ώς τώρα δεν έχει τεσταριστεί με αντιπάλους Α τάξης. O Henderson έχει πάρει μέρος σε πολέμους με πολύ μεγάλα ονόματα, με όλα τα στύλ αντιπάλων, ακόμα και με heavyweights (Nogueira) ή και τον Wanderlei Silva στα δυνατά του. Ο αγώνας θα έχει πολύ αγωνία, αυτό είναι βέβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μου θυμιζει λιγο μπελφορτ στα καλα του !
    αλλα μη ξεχναμε κ το γερολυκο χεντο παιδια μπορει να κανει την εκπληξη , μπορει να γινει

    το διπλο
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή