Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Chael Sonnen: το μαρτύριο συνεχίζεται... ή όχι?


Αυτή τη φορά ίσως υπάρχουν καλά νέα για τον Chael.

Ο πρώην νο 1 υποψήφιος για τον middleweight τίτλο είδε την ανάκληση/αναστολή της άδειας του από την αθλητική επιτροπή Καλιφόρνιας (CSAC) στις 18 Μαΐου 2011, λόγω ψευδούς κατάθεσης σε μια προηγούμενη ακρόαση για το θετικό τέστ αναβολικών στο UFC 117. Η απόφαση ήταν οτι η αναστολή της άδειας του Sonnen θα παραμείνει ουσιαστικά έως την κανονική λήξη της υπάρχουσας αδείας του στις 29 Ιουνίου 2011 , αλλά ο ίδιιος δεν θα είναι σε θέση να επαναιτηθεί για μια νέα άδεια εώς τις 18 Μαΐου 2012, ακριβώς ένα έτος από την πιό πρόσφατη ακρόασή του. Τώρα προκύπτει ότι το CSAC έκανε ένα λάθος. Σύμφωνα με το κανάλι ESPN, το CSAC παρερμήνευσε τον κανόνα 399 που ισχύει για την ανάκληση ή την άρνηση μιας άδειας, ο οποίος δεν ισχύει για μια αναστολή άδειας. Άρα ο Sonnen είναι ελεύθερος να ξανααιτηθεί για αθλητική άδεια οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της Καλιφόρνιας, στις 29 Ιουνίου 2011.

Αυτό ίσως δίνει λίγη ελπίδα στον Αμερικάνό πρώην μεσίτη απο το Oregon, ο οποίος φιλοδοξεί να είναι ένας εκ των προπονητών του Ultimate Fighter 14, απέναντι στον Βρετανό Michael Bisping. Επίσης, δίνει ένα τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να παραιτείται απο το ΜΜΑ , αν δε του επιτρεπόταν η αδειοδότηση για ακόμη ένα χρόνο.

Γνώμη... Γενικά, το ΜΜΑ πρέπει να μείνει καθαρό απο απατεώνες. Πιο ειδικά όμως, θα ήθελα να ξαναδώ τον Sonnen μέσα στο κλουβί, καθώς οι αγώνες του ενάντια στους Marquardt και Anderson Silva ήταν η εγκυκλοπέδια του καλοδουλεμένου all round παλαιστή, που ξέρει το παιχνίδι πολύ καλά.

Είδωμεν.

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι από αυτούς που θέλουν να δουν το Silva Vs Sonnen 2!!! Ελπίζω να γίνει σύντομα. Πιο πολύ θέλω να δω Silva Vs Sonnen παρά Silva Vs GSP.

    Ανεβάσαμε τα predictions μας για το UFC 130!
    Αν θες πέρνα μια βόλτα να μας πεις τη γνώμη σου :)

    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ante re pousti na mpei to kalokairi pou exei kai mpolika event na doume kai ligo gina carano...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν τον γουσταρω καθολου τον ρεπουπλικανο τον σονεν αλλα παραδεχομε οτι ειναι απο τους καλυτερους παικτες στην πιατσα.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α και μη ξεχαστειτε σημερα στις 9.45 εχει ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑ !τι? για τι πραγμα μιλαω?
    για τον τελικο τσαμπιονς λινγκ ρε παιδια !
    ξυπνατε ωρε !!!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειά σας ρε μάγγες,

    έγώ είμαι αγχωμένος σήμερα. Αμα χάσει ο Mir σήμερα δε βλέπω 3ο ματς με τον Brock, και είμαι πεπεισμένος οτι αυτή η μάχη πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή