Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Strikeforce 30 Ιουλίου: Fedor vs Hendo, King Mo vs Roger Gracie


Σε ένα event το οποίο προς το παρών είναι στον αέρα, ενδέχεται να δούμε τον επόμενο αγώνα του Fedor Emelianenko, ο οποίος προέρχεται απο δύο ήττες ενάντια στους Βραζιλιάνους Werdum και A. Silva.

Ο Scott Coker μπορεί να είναι ιδιαίτερα απασχολημένος διοργανώνοντας το 2ο event του 1ου γύρου του Strikeforce heavyweight τουρνουά, αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν και άλλα πράγματα στο νού του. Ενάμιση μήνα μετά το Werdum/Overeem, μάλλον θα δούμε τον Fedor Emelianenko ενάντια στον Dan Henderson, σε έναν αγώνα στον οποίο και οι δύο μαχητές φαίνονται θετικοί αλλά ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Αυτός θα είναι και ο πρώτος αγώνας του Hendo απο την απόκτηση του lightheavyweight τίτλου απο τον Rafael Cavalcante.

Άλλος ένας αγώνας που περιμένει επιβεβαίωση είναι το "King Mo" Lawal ενάντια στον βραζιλιάνο άσσο του jiujitsu, Roger Gracie. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του Mo μετά την απώλεια του light heavyweight τιτλου και μίας πολύμηνης απουσίας απο το κλουβί λόγω επέμβασης στο γόνατο.

Τις διαπραγματεύσεις για το event έχουν αναλάβει ο Scott Coker και ο Lorenzo Fertitta. O Dana White απέχει, καθώς έχει ήδη δηλώσει τη δυσαρέσκειά του για το management της Μ-1 Global απο πλευράς Emelianenko.

Πιθανό μέρος και ημερομηνία για το εν λόγο event είναι το Σικάγο για τις 30 Ιουλίου.

7 σχόλια:

  1. Το Fedor Vs Hendo προβλέπεται να είναι φοβερό fight. Επίσης, θέλω να δω την αντίδραση του Roger Gracie απέναντι σε ένα πραγματικό test fight υψηλού επιπέδου.



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, απόψεις για προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Finally,Fedor is back!Par'ola auta,se poia katigoria tha entasetai to fight?tha katevei stin light heavyweight o Emelialenko h to antitheto?? G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο πιθανό είναι σε catchweight, με τον fedor να πέφτει στις 220 λίβρες (απο τις 232).

    Ο Hendo λέει δε τον ενδιαφέρει η κατηγορία, ήθελε αυτό τον αγώνα απο την εποχή της Pride.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω διαβάσει ότι μπορεί να γίνει και στο heavyweight. Γενικά αυτοί που περιβάλλουν τον Fedor πρέπει να είναι πολύ δύσκολοι άνθρωποι για να συνεννοηθεί κανείς.... Όλοι αυτό έχουν πει που προσπάθησαν (Dana, Overeem κτλ). Έχουν αγκιστρωθεί γύρω του για να έχουν και αυτοί μερίδιο από τη φήμη (άρα και λεφτά) και κάνουν ότι μπορούν για να συνεχίσει αυτό να συμβαίνει. Εγώ πιστεύω ότι ο Fedor πρέπει να κάνει κάποια camps στις Η.Π.Α. (θα ήταν άλλος fighter τελείως-ακόμα καλύτερος), αλλά οι γύρω του εκεί στη Ρωσία δεν λένε να απαγκυστρωθούν από πάνω του.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, απόψεις για προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. wiki mura τι ειναι catchweight?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι όταν συμφωνούν δύο αθλητές απο δύο διαφορετικές κατηγορίες βαρών, να συναντηθούν στη μέση (πχ ο Shields είχε παίξει με τον Lawler στις 182 λίβρες συμφωνημένα).

    Για τον Fedor δε ξέρω τι να πώ, σίγουρα ισχύουν όλα αυτά για το μάνατζμεντ του, αλλά και ο White είναι εντελώς τρελός.¨Αν είσαι υπο συμβόλαιο με το UFC ακόμα και για να κλάσεις θές γραπτή άδεια. Έχει απολύσει μαχητές για ακραία ζητήματα:

    ο Matt Lindland φορούσε μπλουζάκι απο σπόνσορα που δεν ενέκρινε ο White και τον διώξανε,

    ο BJ Penn έπρεπε να σταματήσει να φοράει RVCA για όσο καιρό τα φορούσε και ο Εμελιανενκο, με αποτέλεσμα η RVCA να σταματήσει τη χορηγία του Fedor πρικειμένου να μη χάσει τη προβολή του UFC (αυτό έγινε μετά τον αγώνα με τον Bret Rogers).

    Είναι όλα ένα παιχνίδι επικοινωνίας. Σίγουρα οι M-1 αρμέγει 10 χρόνια την αγελάδα που λέγεται Fedor, αλλά και αυτό σιγά σιγά θα σταματήσει. Σίγουρα το κασέ του Fedor έχει πέσει μετά απο 2 ήττες σερί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πέσανε οι τζίφρες σήμερα για Fedor vs Hendo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή