Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

UFC 134 (Rio): Silva vs Okami


Μια τεράστια βραδιά στη χώρα της μπάλας… το Σάββατο όμως η μπάλα έκανε μισό βήμα πίσω για να μιλήσει το κλουβί. Θρύλοι και ταλέντα από τη Βραζιλία, τη χώρα οπού στη πράξη γεννήθηκε το άθλημα των μικτών πολεμικών τεχνών,. αντιμετώπισαν μαχητές από την Β. Αμερική και από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβάνοντας τη Βουλγαρία και την Αγγλία..

Silva vs Okami

Οι δύο μαχητές αρνήθηκαν να δώσουν χέρια με τη παρότρυνση του διαιτητή, δείχνοντας ότι ακόμα το μίσος καλά βαστά από τον πρώτο τους αγώνα.

30 δευτερόλεπτα στο τέλος του 1ου γύρου ήταν όσο χρειάστηκε ο Anderson για να κάνει τον πολεμοχαρή Ιάπωνα να καταλάβει ότι όλα oσα συνέβαιναν μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν η τυπική διαδικασία του βραζιλιάνου που κάνει μία αναγνωριστική πτήση πάνω από τα εδάφη του εχθρού! Όταν το λάδι κύλησε στο μοτέρ δεν υπήρχε σταματημός, ο γύρος έκλεισε με εύστοχο high kick του Silva.

Στο 2ο γύρο o Anderson μπήκε για να τελειώσει τον αγώνα. Ήταν λες και το έχει παίξει στοίχημα να κερδίσει στον 2ο. Μετά από ένα stand up ξέσπασμα ο θεός έριξε ένα βίαιο jab (δυσεύρετο πράμα το βίαιο jab το ξέρω) και στο πρώτο λεπτό είχαμε το πρώτο knock down. Ακολούθησε ένα σεμινάριο διαστημικού footwork και head movement βγαλμένο από retro στιγμιότυπα πυγμαχίας και στο 2ο λεπτό είχαμε το 2ο (και τελευταίο) knock down με τον Okami να μένει κάτω. Εκεί νομίζω πως άκουσα να παίζουν τα ηχεία στο στάδιο το "Ελα να με τελειώσεις" του Α. Ρέμου και έτσι και έγινε. Ο Silva πήγε στο έδαφος και έδωσε ένα βασανιστικά αργό, ως εάν να το ευχαριστιόταν, ground and pound στον Yushin "Thunder" Okami. Νίκη με ΤΚΟ για τον πρωταθλητή.

Forest Griffin vs “Shogun” Rua

Ο κόσμος έδειξε να αμφιβάλλει εδώ και μέρες για το κατά πόσο ο Forrest Griffin έχει κίνητρο για να μπεί στο κλουβί και να τα δώσει όλα ενάντια στον μέχρι πρότινος LHW πρωταθλητή Mauricio “Shogun” Rua. Ακόμα και ο ίδιος έδειξε να αμφιβάλλει μέσα απο τις δηλώσεις του. Αυτό αποδείχτηκε πολύ μεγάλο λάθος, ειδικά όταν μπαίνεις στο κλουβί με έναν μαχητή που έχει τα highlight του Rua, ο οποίος θέλει να ξεχάσει τον τελευταίο του αγώνα με ένα ΚΟ. Ακόμα έχω μνήμες από τον Rua να αφήνει αναίσθητους τους Alistair Overeem στο Pride (έφυγε με φορίο) και τον Lyoto Machida. Ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο Griffin έδειχνε μπερδεμένος από κάτι. Έριχνε κλωτσιές με μέτρια δύναμη σα να θέλει να ψαρέψει τον αντίπαλό του αλλά μετά έκανε και 1-2 βηματάκια για να ξαναβρεί την ισορροπία του. Μια εικασία είναι ότι ίσως η διαδικασία κατά την οποία ο μεγαλόσωμος light heavyweight, Forrest, χάνει τα παραπανίσια κιλά του πρίν τον αγώνα είναι πολύ επίπονη και τον αφήνει στεγνό από ενέργεια. Με λίγα λεπτά να απομένουν για το τέλος του γύρου ο Rua τον βρήκε με 2 γροθιές στέλνοντάς τον στο έδαφος, και εκεί τον ακολούθησε για ground and pound μέχρι ο διαιτητής (ίσως λίγο καθυστερημένα?) να σταματήσει τον αγώνα. Νίκη με ΚΟ για τον βραζιλιάνο.

Brendan Schaub vs Rodrigo Nogueira

Ξεκίνησα να βλέπω τον αγώνα προσευχόμενος σε όποιον ακούει…. Ας μη πάθει τίποτα ο Big Nog. Ας χάσει αλλά τουλάχιστον να μη χτυπήσει. Για να επιβεβαιωθούν έστω και προσωρινά οι φόβοι μου, είδαμε στο ξεκίνημα του αγώνα το stand up game του θρύλου Nog να είναι πάντα ένα βήμα πίσω από αυτό του Hybrid Brendan Schaub. Καθοριστικής σημασίας σίγουρα ήταν το head movement του βραζιλιάνου το οποίο τον έσωσε από 2 πολύ δυνατά hooks (κάτι που δεν είχε συμβεί με τον Velasquez). Άξια λόγου και η προσπάθεια του θρύλου ως προς το wrestling του αφού ήξερε ότι θα το χρειαζόταν ενάντια σε έναν πρώην NFL player. Από το πρώτο λεπτό πήγε για το takedown και πίεσε στο κλουβί. Για να μην πολυλογώ:

Εκεί που όλα έγερναν λίγο υπέρ του Schaub, με ένα πάναπλο και πανέμορφο 1-2 jab-cross ο Μινώταυρος έστειλε το ταλέντο της νέας «BIG HEAVYWEIGHT» γενιάς μαχητών έναντι της οποίας οι Pride Legends «δεν έχουν πια τα εργαλεία για να τους αντιμετωπίσουν» να σέρνεται στο έδαφος ζαλισμένος και εκεί τον ακολούθησε για λίγο ground and pound. Στις εξέδρες ο κόσμος έκανε σχιζοφρένειες!!!!!

Αν ακούγομαι φορτισμένος ενάντια στον Schaub, θέλω να πώ οτι του κρατάω μανιάτικο απο τον τελευταίο του αγώνα οτι έδωσε μία εντελώς αχρείαστη γροθιά στον ήδη αναίσθητο απο ΚΟ, Cro-cop, άσχετα αν μετά απο 1 λεπτό του είπε "You are the reason I got started, Mirko!".

Μακροπρόθεσμα ο Schaub σίγουρα θα έχει τεράστια επιτυχία στο UFC, αλλά το Σάββατο ο γερόλυκος είχε τη μέρα του.

Νίκη με ΚΟ για τον “Μινώταυρο” Nogueira!!!!!!!

Nedkov vs Luiz Kane

Ένας φανταστικός striker ο βραζιλιάνος Kane αντιμετώπισε τον πρωτοεμφανιζόμενο στο UFC βούλγαρο Nedkov. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ο Kane έδειξε να έχει το πλεονέκτημα ενάντια στο κοντύτερο αλλά πολύ δυνατό αντίπαλό του. Μέσα στον πρώτο γύρο, και μέσα σε αποδοκιμασίες, ο Nedkov βρήκε στόχο στο πρόσωπο του Kane με overhand γροθιά. Εκεί ο βραζιλιάνος άρχισε να κάνει το χορό του κοτόπουλου, και ο UFC rookie έπεσε πάνω του και τον τέλειωσε. Νικηφόρο ντεμπούτο για τον βούλγαρο.

Barboza vs Pearson

Δυο μαχητές που βρέξει χιονίσει θα τα αφήσουν όλα στο μέσα στο οκτάγωνο. Στο πρώτο γύρο ο Pearson έδειξε να έχει αναπτύξει κάποιου είδους ανοσία στο πόνο. O Barboza έδειξε να βρίσκει στόχο με διάφορα πράγματα (όπως πάντα), μέχρι και γυριστή κλωτσιά στο πρόσωπο του Άγγλου, αλλά δεν έκανε πίσω. Στο δεύτερο τα ίδια, δυνατή δεξιά γροθιά έστειλε τον Pearson στο έδαφος, ο οποίος όμως έκανε γκελ και ξανασηκώθηκε. Ο Pearson με την επιμονή του έδειχνε σιγά-σιγά να πετυχαίνει καλά counter καθώς και ακούραστο cardio και ατσάλινο σαγόνι. Από την άλλη ο βραζιλιάνος έδινε ρεσιτάλ stand up. Στο τρίτο γύρο ο βρετανός ανοίχτηκε και πέτυχε μερικά πολύ καλά χτυπήματα ενώ προς το τέλος ο Barboza έδειξε λίγο λαχανιασμένος. Δίκαιη νίκη με split decision για τον Barboza.

Bonus photo "Το μίσος του Shogun"

και φυσικά τα αποτελέσματα της δεύτερης κάρτας

Ο Thiago Tavares νίκησε τον Spencer Fisher με TKO (γροθιές) - Round 2, 2:51
Ο Rousimar Palhares νίκησε τον Dan Miller με ομόφωνη απόφαση (29-27, 30-27, 30-25)
Ο Paulo Thiago νίκησε τον David Mitchell με ομόφωνη απόφαση (30-27, 30-27, 30-27)
Ο Raphael Assuncao νίκησε τον Johhny Eduardo με ομόφωνη απόφαση (30-27, 30-27, 30-27)
Ο Erick Silva νίκησε τον Luis Ramos με TKO (γροθιές) - Round 1, 0:40
Ο Yuri Alcantara νίκησε τον Felipe Arantes με ομόφωνη απόφαση (30-27, 30-27, 29-28)
Ο Yves Jabouin νίκησε τον Ian Loveland με split decision (27-30, 29-28, 29-28)

21 σχόλια:

  1. Το κατάφερες και το ανέβασες τελικά ε; Άντε ωραία :)

    (1) Συμφωνώ απόλυτα φίλε John για το ότι ήταν αργό το stoppage του Rua. Έπρεπε πιο νωρίς. Σαν ψάρι σπαρταρούσε ο καήμενος ο Forrest.
    (2) Big Nog FTW
    (3) Για τον βλάκα τον Palhares τα είπα στη δικιά μου μεριά :Ρ
    (4) Πως έκανε ο Cane ρε συ όταν έφαγε το ΚΟ??? Σαν κότα που της έκοψες το κεφάλι πήγαινε ο καημένος κι αυτός. Και εκεί λίγο αργό το stoppage νομίζω.
    (5) Κάτι που είπε ο Dana, η γυναίκα του Forrest γεννούσε εκείνες τις ώρες του fight. Ήταν ένας από τους λόγους που ήταν λίγο off. Ετοιμαζόταν για fight και έπαιρνε μηνύματα λέει για τη γέννα πως πάει η γυναίκα του... Όχι ότι θέλω να πάρω τίποτα από τη νίκη του Rua, αλλά κι εγώ "αλλού" θα ήμουν...



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικό event ρε μάγκες!!Καιρό είχα να ευχαριστηθώ τόσο πολύ fights!Πάρα πολύ καλά fights,φοβερά ΚΟ.Τι είναι τούτος ο Pahlares ρε?τι ζώο?αυτός είναι σαν κοντός heavyweight ρε!!Άκουγα για αυτόν αλλά δεν θυμάμαι να τον είχα παρακολουθήσει ποτέ μου,πολύ καλός fighter,αλλά κ πολύ βλάκας νομίζω!!χαχαχαχα,εκεί που γυρνάει κ φεύγει πιστεύοντας ότι τελείωσε ο αγώνας,πέθανα στο γέλιο!Και βλέπω και τον Dean να τον κοιτάει σαν χαζός,χαχαχα!!Slugfest to Pearson-Barboza,μεγάλο return του μινώταυρου και του Rua...αλλά ρε παιδιά,αυτός ο Silva απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Ποιον να βάλουν δηλαδή τώρα απέναντι του?Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν καλοί αθλητές στην Middleweight,αλλά κανένας πιστεύω δεν μπορεί να τον νικήσει,ίσως μόνο ο κλώνος του,όπως δήλωσε κ ο ίδιος!Μόνο μια μάχη με τον St Pierre ίσως να είχε σημασία,αλλά και πάλι είναι λίγο δύσκολο να πειστεί ο Καναδός να ανέβει,γιατί όπως λέει κ ο ίδιος,ίσως επηρεάσει σημαντικά την καριέρα του.Επίσης να πω ότι συμφωνώ,το στοπ στον Griffin άργησε πολύ να γίνει,έφαγε άνετα 3 hammerfists που δεν θα έπρεπε...τελικά μόνο ο Dean στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων.Α, και να πω ότι έχω μια αμφιβολία για το KO της βραδιάς,ίσως να ανήκε στον Erick Silva.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly wraioi agwnes . bravo anderson silva etc.
    george

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wraio event mages, o steven segal o filos tou kouvanou giati den emfanistike?kai mena g-mos mou arese pio poli to ko tou erick silva eixe kai wraio panigirizmo...o nog poli kalos afta prepei na ta vlepoun kapioi alli px wanderlei pou mono sta logia dernoun pleon kai exoun katastrepsi ton onoma pou eixan ftiaksi tosa xronia..kai kati asxeto o arlovski kerdise epitelous...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακομα παίρνω ηρεμιστηκά, ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ EVENT!!!\

    Παλχαρες: MPOYXAXAXAXAXA

    @LEONIDAS: φίλε που έπαιξε ο Αρλοβσκι?

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΟΠΤΗ Η ΑΚΥΡΗ ΕΚΚΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΛΤ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ 100 Μ.(για τους στοιβικους)
    και τωρα παμε στα δικα μας.
    κατ 'αρχας ο τοκινιο ο παλαρες ΔΕΝ ειναι κανενας βλακας! νταξι εκανε κουταμαρα κ βιαστηκε λογω οτι επαιζε μπροστα στο κοινο του που ηταν ονειρο ζωης για 'φτον κ απο υπερβαλοντα ζηλο εκανε οτι εκανε το οποιο παραδεχομε οτι κ 'γω γελασα, μαλιστα εχει ξανακανει κατι παρομοιο αν θυμαστε με τον μαρκαρντ με απο/σμα να χασει. απλα πρεπει να μαθει να συγκρατειτε με καποιον τροπο! ο τοκινιο ειναι κ γ@μω τους γκραπλερς με τρομερη παλη και ζζτσου(τελευταια μαλιστα κ στραικς)ειναι δε εξπερ στα λεγκ λοκς που εκει φαινεται ο καλος γκραπλερ (γνωμη μου).επιπολεος ναι αλλα οχι βλακας!
    leonidas σατανααααα!!!
    αντερσον σιλβα μου θυμισε μοχαμετ αλι! απλα στον πρωτο επαιζε με 1η ταχυτητα στο δευτερο εβαλε 2α ....3η δε χρειαστηκε!
    ο αλλος σιλβα ο μικρος μαλλον παιρνει τη σκυταλη (του ονοματος σιλβα) πολυ καλος για πρωταρης!
    ο νογκ "εμπειρια"
    ο βουλγαρος (δεν τον ηξερα) ατεχνος, αλλα μην τυχει κ σε βρει καμια απλωτη! (ζαλιζμενο κοτοπουλο λολ). αυτα για τωρα θα επανελθω δημητριος.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα ωρε παληκάρια και απο μένα,

    @GSP: χθές χαροπάλευα να ανεβάσω το άρθρο αλλά δεν, τελικά το έσωσα και το ανέβασα παο το pc της δουλειάς. θα βάλω κανένα firefox μήπως δω άσπρη μέρα, αυτό το τελευταίο windows update που έκανα μου έβγαλε άχρηστο το blog. Τεσπα.

    @ Λεωνίδας: πάω να δώ αμέσως τον Arlovski o οποιος μου έχει σπαράξει την καρδιά τελευταία, επιτέλους κέρδισε!

    Καλά, για τον Κουβανό ήμουν σίγουρος οτι θα πληγωνοταν που βρίζουμε τον δικό του τον Palhares!!! Xexe! Λένε για τον Palhares οτι έπεσε σε μεγάλη κατάθλιψη (με ψυχολόγους και τέτοια) μετά την ήττα του απο τον Marquardt. Και τώρα φτηνά τη γλίτωσε γιατί στον 3ο γύρο είχε μείνει απο μπαταρίες. Χαροπάλεψε σε ,ία μάχη η οποία ουσιαστικά ήταν δικιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μολις τωρα ειδα το πιρσον-μπαρμποσα, ρε αυτος ο μπαρμποσα ειναι γρηγορος!!! καλα ο πιρσον ειναι βγαλμενος απο ομαδα αγγλων χουλιγκανων .
    στο τιαγκο-μιτσελ καλα ο μιτσελ δεν χρειαζεται ριπλευ τα καταφερνει μονος του!
    α τωρα που το θυμηθηκα ο πανυγηρισμος παρκουρ του σιλβα(του μικρου) ολα τα λεφτα (το παρκουρ βοηθαει πολυ στις πολ. τεχνες γιατι μαθαινεις το σωμα σου απαραιτητο σε ζζτσου κ μουι ται!
    κιμουρα φχαριστω για την κατανοηση!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Xristos: file epaikse sthn Pro-Elite (h palia XC Elite) kai kerdise.

    Panta tetoia paidia, to event eskise!

    Antonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. tora pou eipe kai o kouvanos gia ton pirson epeidi latrevo agliko kinimatografo miazei me 30+ boxer pou eipe na asxolithi me to mma ,alla telika einai pitsirikas kai einai kai skilos eidika ekei pou epekrouse to kick tou barbosa me to kefali ola ta lefta...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κεφάλι απο ατσάλι, και αμμώνι στα μούτρα να του έριχνες θα το απέκρουε με κεφαλιά ψαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τον είδα κ εγώ τον Arlovski,τπτ το ιδιαίτερο,με τα ζόρια πάλι κέρδισε...δεν μπορεί πλέον,έτσι φαίνεται.Ρε κουβανέ χίλια συγνώμη που σου έθιξα τον Palhares,αλλά δεν έγραψα μόνο ότι τον κόβω για βλάκα,είπα πως είναι πολύ καλός και δυνατός fighter!Και όπως έδειξε τώρα κατέχει και πολύ τεχνικό striking!Απλά αυτό που λες κ εσύ,πρέπει να χαλαρώσει λίγο και να συγκεντρώνεται περισσότερο!Όσο για την ακύρωση του Bolt...τι να πω και εγώ είχα στηθεί στην tv να δω λέω νέο παγκόσμιο ρεκόρ...τελικά πήρα και εγώ και όλοι μας @@...

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε παιδιά,άσχετο αλλά ξέρει κανείς πότε παίζει ο Chan Sung Yung (Korean Zombie)?Είχα ακούσει εδώ και καιρό ότι ίσως παίξει με τον Hominick,αλλά ακόμα δεν έχω μάθει τίποτα!Τον έχω μεγάλη τρέλα τον συγκεκριμένο!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Gia ton Korean Zombie den exei akoustei kati sygkekrimeno. Mo sto tweeter eixan symfwnhsei me ton Hominick.

    Thodwras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι και γω το είδα το fight του Arlovski... Λίγα πράγματα... Ο Grove τα πήγε καλά όπως και ο αδερφός του Penn. Αξιόλογη εμφάνιση είχε και πριν από λίγο καιρό και ο Pulver...


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Anderson Silva. Who is next?"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ntaksi tipota entiposiako apo ton arlovski efkola kerdisi diskola to teliose to matchaki omos..kai gia to thema me ton bolt an kai den eimai apo aftous pou otan simveni kati pou den mporis na to fantastis leo oti htan stimeno afto omos mou fenete stimeno...den ginete o bolt pou se 4 xronia exei xasi mia fora na fevgi sxedon me to etoimi parafenete paidiko to lathos tou..ante kai kalo eyrobasket tora..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ETΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!
    ετσι σας θελω ανοικτους σε ολα τα σπορ για να μπορουμε να συν/θουμε! γιατι οι περισσοτεροι αν τους πεις για κλουβι ψαχνουν το καναρινι!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειά σου κουβανέ!!

    Έχεις γίνει πατρική μορφή σε όλα τα ΜΜΑ blog!!

    Σου 'εχω και δώρο γαμάτη συνέντευξη απο Big Nog:

    http://www.mmafighting.com/2011/08/30/antonio-rodrigo-nogueira-wants-to-fight-frank-mir-or-brock-lesna/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ:
    http://4sportsaction.blogspot.com/2011/08/11-mma-by-gsp.html



    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ και 11 MMA ερωτήσεις προσωπικά για σας. Έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα!"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕ ΚΑΡΟΤΑ ΤΟ ΛΕΟΦΟΡΙΟ Ε ΣΟΝΕΝ?
    θρυλικη μορφη των μμα ο νογκ κ απ 'τους συμπαθεστατους μαχητες που αντι καροτα εβγαλε μαστιγιο με τον σαουμπ. θυμαμαι μια συνεντευξη του κρο-κοπ σε κροατικα μηντια που διαφωνισε εντονα με τον απεναντι δημ/φο επειδη ο τελευταιος μιλησε υποτιμιτικα για τον νογκ μετα την ηττα του κρο-κοπ απο τον ιδιο στο πραιντ, εκει λοιπον ο κροκοπ ειπε ποσο δυσκολα παιδικα χρονια ειχε ο νογκ κ πως ζουσε απο θαυμα!
    αρκετοι βρζλνοι μαχητες(οχι ολοι) ειναι βγαλμενοι απο φαβελες η απο παμφτωχα χωρια στη ζουγκλα.
    για 'φτο το λογο ειπα σεβασμο για τον παλαρες που μεγαλωσε η μανα του 13 παιδια (3 δεν ζουν)με πολυ σκληρες συνθηκες ο ιδιος ειναι λιγο ψιλοαμορφωτος (φαινεται)δουλευε απο παιδι σε οτιδηποτε (βαριες δουλειες) χωραφια, φυτιες, σκουπιδιαρης και αλλα, ετσι λοιπον δεν εχω δικαιωμα να σας πω να τον συμπαθησετε αλλα τουλαχιστον να τον κρινετε με επιεικια .
    επισης προσεξα οτι ο νογκ μιλαει καλα αγγλικα για βρζλνος!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτήν την συνέντευξη φίλε Κουβανέ την έχω δει κι εγώ...!! Ο Κρόκοπ τα είπε πολύ ωραία τότε, ήταν από τις στιγμές που τις βλέπεις και λες "αυτό σημαίνει ΜΜΑ, σεβασμός".

    Αυτό για τον Palhares δεν το ήξερα. Ωραία η ιστορία του. Είναι συμπαθητικός γενικά και αν ισχύει η ιστορία που ακούστηκε ότι ο Miller είπε stop, τότε δεν είναι βλάκας. Ίσως λίγο αφελής ή πολύ καλοπροέρετος...

    Ο Νογκ μια χαρά τα αγγλικά ναι. Ήταν coach στο TUF8 και από τότε τα μιλούσε πάρα πολύ καλά.


    --> G.S.P. <--
    Τελευταίο άρθρο: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ και 11 MMA ερωτήσεις προσωπικά για σας. Έτσι για να γνωριστούμε καλύτερα!"
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή