Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

2011 Superfight: Anderson Silva vs George St Pierre


Τη Παρασκευή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του UFC, Dana White, ανακοίνωσε πώς εάν και οι δύο πρωταθλητές φύγουν νικητές απο το κλουβί στους επερχόμενους αγώνες τους, τότε μάλλον θα δούμε μία μάχη μεταξύ τους μέσα στο 2011. Η κίνηση αυτή θα σημάνει και τη μόνιμη μετακίνηση του GSP στα μεσαία βάρη, αφού πλέον δε φαίνεται να έχει ανταγωνισμό κατά τα λόγια του Dana White.

Στους προσεχείς μήνες o middleweight πρωταθλητής Anderson Silva θα αντιμετωπίσει τον Vitor Belfort σε μία μάχη όπου οι bookies του δίνουν ένα σαφές προβάδισμα. O Βραζιλιάνος έχει ήδη υπερασπιστεί τη ζώνη του 8 φορές. Αντίστοιχα ο GSP έχει νικήσει 6 αντιπάλους που διεκδίκησαν τον τίτλο ενατίον του, και τώρα αναμένεται να αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή μεσαίων βαρών Elite XC και Strikeforce, Jake Shields.

11 σχόλια:

  1. γεια χαρα στη παρεα! πως τα ειδατε χτες τα ματς για το φαιτ φορ δε τρουπς?
    ειδα 7 απο τα 11 ματς και εχω κατι αποριες για το πως παιζουν μερικοι σε αυτες τις διορ/σεις
    πχ mitrione vs hague ...hague??..καλα δεν ξερω, το κουφο ομως ηταν το ματς endwards vs mckenzie ,αν δεν κερδιζε στο τελος ο εντουαρντς θα ελεγα σιγουρα οτι ηταν στημενο, ο δε μακενζι δε νομιζω οτι ειναι για ufc , αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου .
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Τον Hague τον είχαν διώξει απο το UFC, και τώρα ξαναγύρισε. Είναι ψιλομέτριος αλλά είναι και το Fight Night τέτοιο που δε είναι και τόσο ανταγωνιστικοί οι αντίπαλοι, είναι σαν φιλανθρωπική βραδιά. O Mc Kenzie με εκνεύρισε. Πάει να κάνει high kick και και στραμπουλάει τον αστράγαλο, πέφτει κάτω. Τι να πώ?

    Ο Mitrione πάντως είναι κτήνος, πιστεύω θα πάει ψηλά, και αν και είναι λίγο χαζούλης, τον συμπαθώ πολύ περισσότερο απο αυτόν εκεί τον Brandan Schaub που τον προωθούν για contender σιγά-σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kimura μου συμφωνω απολυτα μαζι σου γιατι και συμπαθω τον μιτρο (εχει νικησει και τον κιμπο) αλλα και δε γουσταρω τον σαουμπ και μαλιστα για τους ιδιους λογους που προανεφερες.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. UFC 128: Cro-cop vs Schaub.

    Ευχομαι να τον κανονίσει ο Crocop με left high kick. Αν και ειλικρινά, δε το βλέπω να μας το κάνει το χατήρι ο γερόλυκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στον αγωνα με τον μιρ παντως δεν ειδαμε αυτο το φονικο χαι κικ που βλεπαμε στα πραιντ, αντιθετα ειδαμε ενα αργο και ατονο αριστερο (παιζει δεξι γκαρντ)χαι κικ.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά ο Crocop του Pride πάει αφήστε τον. Απο τη στιγμή που πήρε το Pride Openweight GP τέλειωσε. Σήμερα έχει μείνει ένα κέλυφος απο εκείνον τον Crocop. Ο άνθρωπος φοβάται να μπεί στο κλουβί, τρέμει. Πρέπει να κρεμάσει τα γάντια.

    Όσο για το GSP vs Silva , θα χάσω τον ύπνο μου. Σκέφτομαι να ανακοινώνουν τον αγώνα και... τι να πώ. Θα αφήσει ιστορία. Το πλεονέκτημα το δίνω στο Silva.

    Φιλικά,

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Αντώνη,

    σύμφωνοι. Ο Crocop δεν είναι αυτός που ήταν, και όλες του οι νίκες μετα το OWGP είναι επί του Eddie Sanchez (%^&), του Mizuno (AXAXAX), του Perosh, o οποίος δεν είναι καν heavyweight, του Mustafa Al Turk, ο οποίος... γάμησε τα..., και του Pat Barry, ο οποίος έσπασε το χέρι του στη 1η μπουνιά του αγώνα. Απο την άλλη πλευρά έχει χάσει από όλους τους Top 10 αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει δηλ Gonzaga, Congo, Dos Santos, Mir, και έχει και ένα no contest με τον Overeem.

    Παρόλα αυτά, αφού ο άνθρωπος για τους δικούς του λόγους αποφασίζει να μπαίνει ακόμα στο κλουβί, εγώ θα συνεχίσω να περιμένω ένα τελευατίο knock out απο LEFT HIGH KICK!!!!

    Και για το Silva vs St Pierre, θέλω να δώ τον Silva να κερδίζει, αλλά εύχομαι να μή δούμε κανένα κλασσικό LAY and PRAY από τον St Pierre.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το lay and pray τι ακριβως ειναι? δεν ξερω τον ορο αν και φανταζομαι κατι σαν παθητικο παιχνιδι, μη επιθετικο, κατσε να κανει ο αλλος την πρωτη κινηση και οταν ανοιξει μπες!
    δεν ξερω απλα υποθετω.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι όταν σκοράρεις το takedown και μετά ρίχνεις όλο το βάρος σου πάνω στον άλλο χωρίς να κάνεις τίποτα, ούτε ground and pound, ούτε υποταγές, ούτε ξανασηκώνεσαι για stand up fight. Απλά τον κρατάς κάτω για να μή σηκωθεί, περιμένοντας να τελειώσει ο γύρος. Συνήθως το κάνουν οι wrestlers που ακόμα δεν έχουν μάθει καλά το παιχνίδι του ΜΜΑ. Ενταξει, βέβαια ο GSP δεν είναι τέτοιος, και είναι ίσως ο πιο καλός all round fighter, δηλαδή και jiujitsu και kickboxing και πολύ καλό wrestling, αλλά απο την άλλη δε σκοτώνεται και για το finish, δηλαδή δε ρισκάρει και πολύ. Συνήθως πάει για decision.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φχρστωωωωω κιμουρα . by the way το κιμουρα πως το κολησες , απο τη γνωστη λαβη του χεριου η κατι αλλο?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή