Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Chael Sonnen: Breaking the law (again)


Ως εαν να μην έφταναν τα μπλεξίματα του Αμερικανού με την αθλητική επιτροπή της Nevada και τις κατηγορίες για χρήση αναβολικών στον αγώνα του με τον Anderson Silva, τώρα ήρθαν και νέες κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα (AKA ξέπλυμα χρήματος). Η ιστορία έχει ώς εξής:

Το 2006 ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα έστειλε 69,000 δολάρια ως προκαταβολή στεγαστικού δανείου σε εταιρεία η οποία άνηκε στη μητέρα του Sonnen προκειμένου να γίνουν επισκευές σε ένα σπίτι. Οι επισκευές ποτέ δεν έγιναν και τα λεφτά κατέληξαν σε ένα τραπεζικό λογαριασμό του Sonnen, μέσω ενός υποτιθέμενου αγοραστή. Ο τελευταίος ήταν απλά ένας ψευτοαγοραστής πληρωμένος απο τον Sonnen και τους συνεργάτες του ώστε να αιτηθεί το στεγαστικό δάνειο και να φανεί πρόθυμος να αγοράσει το σπίτι.

Η ποινή του Sonnen μειώθηκε εφόσον συνεργάστηκε με το FBI δίνοντας όλες τις πληροφορίες που είχε για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους του κυκλώματος (τσάτσος Νο 1). Ετσι τώρα η ποινή έπεσε στα 10.000 δολάρια με ταυτόχρονη ανάκληση της άδειας συμβούλου ακίνητης περιουσίας.

Ο ίδιος ομολόγησε ένοχος και στη συνέχεια ήρθε η ανακοίνωση απο το UFC οτι η καριέρα του πάυεται προσωρινά ώσπου να ξεκαθαρίσει τα όποια προσωπικά του προβλήματα.

Όλα αυτα τα προβλήματα έρχονται μόλις 5 μήνες μετά την κορυφαία του εμφάνιση στο UFC 117 ενάντια στον πρωταθλητή μεσαίων βαρών Anderson Silva.

2 σχόλια:

  1. ελα εγω ειμαι παλι .. ο κουβανος ντε
    πολυ το χα φχαριστιθη το τριγωνακι που εφαγε ο σονεν εκεινο το βραδυ γιατι ειχε βγαλει πολυ γλωσσα , ειχε απαξιωσει εντελως το σιλβα σαν να μην ηταν τιποτα σαν να μην ειχε νικησει ποτε του, επιπλεον ελεγε οτι οσιλβα δεν εχει αγωνιστει ποτε με αληθινο παλεστη ,γιατι ρε σονεν ο χεντερσον τι ηταν κουρεας? και να θυμασε στο τελος ξυριζουν το γαμπρο οπως λεμε εδω στο χωριο μου δλδ δεν πα να προηγησε σε ολο τον αγωνα με ριψεις που ουτως η αλλως δεν ηξερες τι να κανεις μετα πριν το σφιριξει το φαγες το μπαλακι και αντε γεια ...σονεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι. Ο τύπος αναρωτιέμαι αν τα εννοεί αυτά που λέει ή αν το κάνει για το ντόρο. Και για τον Wanderlei Silva έχωσε πριν καμία βδομάδα πολύ πράμα. Το Sonnen vs Silva πρέπει να είναι ο αγαπημένος μου αγώνας απο όλο το 2010. Καλά να πάθει ο παλιορεπουμπλικάνος. Ρίξε μια ματιά και εδώ:
    http://hellenicmmaforum.blogspot.com/2010/12/ufc-117-silva-vs-sonnen.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή