Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Φήμες για Randy Couture vs Lyoto Machida


Οι τελευταίες φήμες μιλάνε για ένα match μεταξύ του θρύλου Randy Couture και του προσφάτως πρώην πρωταθλητή Lyoto Machida.

Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για πιθανή παραίτηση απο την ενεργό δράση, έρχεται μία είδηση που ταράζει τα νερά, καθώς πολλοί είναι αυτοί (και εγώ ένας απο αυτούς) που πιστεύουν οτι ο Couture ίσως δεν είναι πια σε θέση να ανταγωνιστεί έναν μαχητή που μέχρι πριν λίγους μήνες κρατούσε τη ζώνη του πρωταθλητή, και έχει στείλει αδιάβαστους με ΚΟ κορυφαία ονοματα όπως ο Rashad Evans και ο Thiago Silva. Οι παραφημολογίες λένε οτι ο Couture χρησιμοποίησε αυτό το χαρτί προς τη διοίκηση του UFC ώστε να διαπραγματευτεί τη ρεβάνς του Gray Maynard, ο οποίος προπονείται στο Xtreme Couture, με τον πρωταθλητή ελαφρών βαρών Frankie Edgar. Ωστόσο αυτή η πληροφορία δημοσιεύεται με κάθε επιφύλαξη.

Ο Couture προέρχεται από 3 νίκες ενάντια τους James Toney, Mark Coleman και Brandon Vera. Κοιτάζοντας τα ονόματα αυτά βλέπουμε οτι κανένα δεν είναι του βεληνεκούς του Lyoto Machida. Πρόκειται για έναν αγώνα τον οποίο ίσως δυσκολευτεί να δεχτεί ο Βραζιλιάνος καθώς δεν του προσφέρει και πολλά απο άποψη διεκδίκησης τίτλου.

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, όμως ένα σημείο αγκάθι για αυτό το συμβόλαιο είναι κατά πόσο το πρόγραμμα του Couture, ο οποίος σε λίγους μήνες ξεκινάει τα γυρίσματα για τη ταίνία "The Expendables 2" του Sylvester Stalone, θα έχει χρόνο να προωθήσει έναν αγώνα και να προετοιμαστεί για έναν τόσο επικίνδυνο αντίπαλο.

Περιμένουμε τις εξελίξεις.

2 σχόλια:

  1. πολυ μεγαλο respect στον κουτουρ αλλα οπωσ ακριβως ειπες ειναι μεγαλος πια.
    πριν καμια 10ρια χρονια ναι ,τωρα ομως το βλεπω πολυ δυσκολο και καθως επισης ειπες δεν ωφελι και τον μασιντα.
    α τωρα που το θυμηθηκα πλιζ πες μου την γνωμη σου για τον hector lombard ηταν τζουντοκα κουβανος που αυτομολησε μολις βρηκε την ευκαιρια στην αυστραλια στους ολυμπιακους του σιδνευ . hasta luego !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλος.

    Οντως, αν το κάνει αυτό ο Coutoure, τι να πώ? Respect!

    Lombard: Αν λέμε για τον ίδιο, είναι ο middleweight πρωταθλητής στο Bellator FC στην Αμερική (http://www.bellator.com/ViewArticle.dbml?DB_LANG=C&DB_OEM_ID=23600&ATCLID=204891899) και γενικά έχει παίξει παντού πλην του UFC. To βιογραφικό του είναι πολύ γεμάτο και με τόση εμπειρία θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε με τον Anderson Silva στο κλουβί, εκτος αν τον έφερναν σε welterweight και τον βλέπαμε με τον GSP. Δε ξέρω γιατί δεν είναι στο UFC ή στο Strikeforce ακόμα. Ήταν πάντως άτυχος γιατί to 2006 στο Pride FC έχασε 2 στους 2 αγώνες που έπαιξε. Αν είχε νικήσει και του ανανέωναν το συμβόλαιο πιθανότατα να πήγαινε κατευθείαν στο UFC μέσω της εξαγοράς του Pride το 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή