Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

UFC 130: προστίθεται το Roy Nelson vs Frank Mir


Μετά απο συνεχόμενες ακυρώσεις και αλλαγές στο πρόγραμμα, τα τελευταία νέα λένε για ένα heavyweight showdown μεταξύ Frank Mir και Roy Nelson στο UFC 130: Edgar vs Maynard III.

Ο νικητής του TUF 10 και πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών του IFL, Nelson, ταλαιπωρήθηκε απο νομικά μπλεξίματα λόγω υποχρεώσεων προς τον πυγμάχο και promoter Roy Jones Jr. Αυτό προκάλεσε κάποιες καθυστερήσεις ώς προς την δραστηριότητά του στο UFC, όμως τέλος καλό όλα καλα. Ακόμα η σκόνη δεν έχει πέσει απο τις φήμες που τον ήθελαν να μπαίνει στο κλουβί ενάντια στον πρώην Νο 1 contender Shane Carwin, αλλά τώρα φαίνεται σχεδόν βέβαιο οτι θα τα βάλει με τον Frank Mir.

Ο Nelson έρχεται απο μία ήττα ενάντια στον άνθρωπο που θα διεκδικήσει τη θέση του Νο1 διεκδικητή ενάντια στον Brock Lesnar, Junior Dos Santos, ενώ ο Frank Mir έρχεται απο μία νίκη μέσω ΚΟ επί του Κροάτη βετεράνου Mirko "Cro-Cop" Filipovic. Παρόλα αυτά ο παχύσαρκος ήρωας Nelson δηλώνει έτοιμος να τα βάλει με όλους. Η μάχη αυτή σίγουρα θα παίξει ρόλο στις μελλοντικές διεκδικήσεις τίτλων για τους δύο μαχητές αφού και οι δύο βρίσκονται στους Top 5 heavyweights του UFC

Να σημειώσουμε εδώ οτι αυτή δε θα είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δυό τους, αφού έχουν βρεθεί και στη διοργάνωση Grappler's Quest το 2003, σε μια αναμέτρηση απο την οποία ο Nelson βγήκε νικητής. Παραθέτουμε το παρακάτω clip:

6 σχόλια:

  1. η σημερα δεν θα αναφερθω στην επικαιροτητα θα μιλησουμε λιγο για την ιστορια των μμα.
    θυμαμε λοιπον οταν πρωτοειδαμε το 1990 ολος σχεδον ο κοσμος (πλην βραζιλιας ,γιατι εκει γινονταν αγωνες απο καιρο τα vale tudo για αυτο και οι επιτυχιες των γκρεισι στις πρωτες ειδικα διοργανωσεις, ο ροις, ρενζο, ρικσον κλπ αλλα και αλλων βρζλ μαχητων).το ufc #1 ηταν η πρωτη επισημη γνωριμια στον κοσμο με νικητη φυσικα τον ροις γκρεισι στον τλικο με τον φρανκ σαμροκ.οι αγωνες εκεινοι λοιπον δεν ειχαν και πολα κοινα μετους σημερινους, εμοιαζαν πιο πολυ με καβγα στο δρομο παρα με αθλημα, μαλιστα σε πολλα μερη το ειχαν απαγορευσει και δαιμονοπιοισει επισης επιτρεπονταν σχεδον ολα (εκτος δαγκωμα κ ξεματιασμα) επεφταν κεφαλιες, κλωτσιες στα @ρχ* να παιζουν box h kickbox (βλεπε εντγκαρ μειναρντ) τες πα το θεμα μας ειναι οτι το αθλημα με τη μικρη ιστορια εχει γινει πολυ θεαματικο και ανεβαινει συνεχως (σ αυτο νομιζω οφειλεται η -σχετικα- μερικη πτωση της παραδοσιακης πυγμαχιας στην αμρκη και η προβολη που ειχε προ μμα εποχη)
    λοιπον αυτα τα ολιγα για τωρα συντροφοι
    τα λεμε συντομα
    αα και περιμενω σχολια για τα παραπανω εε?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπα παιδια σορυ ειχα γραψει πολλα παραπανω αλλα το κειμενο επαθε σμικρινση , ειναι μονο αρχη κ τελος ,δλδ δεν βγαζεις ακρη ...κριμα
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα! Το διάβασα. Δε θυμάμαι αν ήταν νόμιμες οι κλωτσιές στα αρχίδια πάντως το σίγουρο είναι οτι δε φορούσαν γάντια οι τύποι και επιτρέπονταν κουτουλιές, και κλωτσιές στο κεφάλι όταν ο άλλος είναι ξαπλωμένος, κάτι που σήμερα απαγορεύεται.

    Το ματσάκι πώς το βλέπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΓΚΡΑΠΛΙΝΓ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ (ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ) ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΑΠΙ Κ ΑΛΛΟ ΤΟ 8ΓΩΝΟ . ΔΙΝΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΣΤΟΝ ΜΙΡ , ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ. ΕΙΔΩΜΕΝ
    ΚΟΥΒΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως τον υποστηρίζεις γιατι έχει κουβανέζικη καταγωγή? Ο πατέρας του ήταν μετανάστης απο την Κούβα.

    Αν καταφέρει να το κρατήσει όρθιο, μάλλον θα το κερδίσει ο Μιρ. Αν τον πάει σε κανένα crucifix position o χοντρούλης το βλέπω δύσκολο.

    Είδωμεν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α δεν το ηξερα οτι κραταει απο κουβα, αλλα δεν ειπα οτι τον υποστηριζω ,απλα του δινω αβανταζ
    δλδ εχει νομιζω τις πιθανοτητες 60-40 να κερδισει, και να σου πω την αληθεια αν υποστηριζα καποιον σε αυτο το ματς μαλλον θα ηταν ο νελσον, μου ειναι πιο συμπαθης ο χοντρουλης
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή