Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Strikeforce: Φήμες για Roger Gracie vs Gegard Mousasi / Άκυρο το GP για 9 Απριλίου?


Και ενώ όλοι είχαμε βάλει στο ημερολόγιο την ημερομηνία της 9/4/2011 για τον δεύτερο γύρο των προημιτελικών του Strikeforce Heavyweight Grand Prix, τα σχέδια δείχνουν να αλλάζουν.

Πρώιμες αναφορές κάνουν λόγο για έναν αγώνα μεταξύ του νεότερου Gracie που κουβαλάει ένα αήττητο 4-0, με την πιο πρόσφατη νίκη του επί του Trevor Prangley, και του Ολλανδού βετεράνου (αν και μόλις 25 χρονών) Gegard Mousasi, o οποίος προέρχεται απο δύο νίκες σε Γιαπωνέζικο έδαφος στο Dream FC.

Εδώ να σημειώσουμε οτι είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Mousasi στο Strikeforce, μετά την οδυνηρή του ήττα από τον Mohammed Lawal κατά την οποία έχασε τον Light-heavyweight τίτλο. Αρχικά φήμες έλεγαν οτι θα παλαίψει με τον Mike Kyle, ο οποίος πρόσφατα κέρδισε τις καρδιές όλων μας με έναν πολύ καλό αγώνα, τον οποίο παραλίγο να κερδίσει, ενάντια στο θηρίο Antonio Silva. Τελικά, τα σχέδια άλλαξαν.

Φήμες επίσης αναφέρουν οτι ίσως δούμε και τον πρωταθλητή ελαφρών βαρών Gilbert Melendez στο ίδιο event, ίσως και ενάντια στον Ιάπωνα Kawajiri. Superfight!

Με όλα αυτά, καθώς και με το γεγονός οτι ακούγεται η California ως πιο πιθανή τοποθεσία για το event, μία Πολιτεία στην οποία ο Josh Barnett δεν έχει άδεια να διαγωνισθεί, λόγω της τελευταίας του τιμωρίας για χρήση αναβολικών, το τουρνουά με Werdum vs Overeem και Barnett vs Rogers φαίνεται να πηγαίνει πιο πίσω.

5 σχόλια:

  1. εχω την εντυπωση οτι ο roger gracie θα ειναι ο επομενος super star των mma διαδοχος του fedor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδωμεν φίλος, είδωμεν. Έχει το bjj, έχει και το όνομα, εχει καλές ελπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσημα πλέον δεν ισχύει η είδηση. Έκλεισε το Mike Kyle vs Gegard Mousasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή