Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Rashad Evans: Φεύγει απο το γυμναστήριο του Greg Jackson


Το site του mmafighting μίλησε με τον μελλοντικό διεκδικητή του light-heavyweight τίτλου UFC, Rashad Evans, για μερικές δηλώσεις σχετικά με το αποτέλεσμα του Jones/Shogun. Ο ίδιος θεώρησε το αποτέλεσμα αναμενόμενο. Τώρα είναι στη δύσκολη θέση όπου πρέπει να χτυπηθεί με τον φίλο του μέσα στο κλουβί. Οι δύο τους έχουν περάσει ατελειωτες ώρες μέσα στο γυμναστήριο ανταλλάζοντας μυστικά του αθλήματος. Ίσως σε ακόμα πιο δύσκολη φάση βρίσκονται οι προπονητές τους, οι οποίοι έχουν απο την μία το νεόστεφτο πρωταθλητή Jon Jones και απο την άλλη τον πρώην πρωταθλητή και νυν διεκδικητή Rashad Evans. Οταν ρωτήθηκε ο Evans πού θα προετοιμαστεί για τον αγώνα, ο ίδιος δήλωσε "Τέλειωσα με τον Jackson!" και αποχώρησε απο τη συνέντευξη.

Στη συνέχεια ο προπονητής Jackson δήλωσε οτι έτσι και αλλιώς δε θα συμμετείχε στη προετοιμασία κανενός εκ των δύο και πως οι προπονητές θα πρέπει να βρούν μία λύση. Συνέχισε πως ελπίζει να είναι απλά μία κακιά στιγμή οπου ο Rashad ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

3 σχόλια:

  1. Δε τον βλέπω καλά τον Evans.

    Θα φύγει απο το γυμναστήριο που τον "έφτιαξε", έχει να παλέψει και πολύ καιρό, ουσιαστικά απο τότε που πάλαιψε με τον Rampage, και τους είδα λίγο παρμένους και τους δύο μέσα στο κλουβί στο τέλος. Ο Jones καλα καλα δε τον κοιτουσε.

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοι μαχητές και οι δύο, αλλά αντιπαθέστατοι ρε γαμώτο. Είναι λίγο εξυπνάκηδες.

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γώ τους αντιπαθούσα, αλλά μετά τη συνέντευξη του στο Press Conference του Σαββατου τον συμπάθησα τον Jones. Περιγράφει το σκηνικό με κάτι κλέφτες και έχει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή