Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Strikeforce April 9: Diaz vs Daley & Melendez vs Kawajiri


Οριστικά λοιπόν αναβάλεται το Strikeforce Heavyweight GP Tournament. Για την 9η Απρίλη 2011 έχουν πλέον κλειστεί δύο αγώνες τίτλου (welterweight & lightweight).

Ο πρωταθλητής Nick Diaz, έχοντας νικήσει τους 13 απο τους 15 του αγώνες τα τελευταία 5 χρόνια, αντιμετωπίζει τον καλλιτέχνη του knock out, τον Βρετανό Paul Daley, ο οποίος πρόσφατα νίκησε τον Yuya Shirai, φτάνοντας το αήττητο σερί του στο 4-0. Αυτή θα είναι η ευκαιρία του Daley για έναν τίτλο μετά την αποτυχημένη του διεκδίκηση στον τελευταίο του αγώνα στο UFC ενάντια στον Josh Koscheck, όπου ο Βρετανός εκνευρισμένος απο τα takedown του αντιπάλου του, έριξε ύπουλη γροθιά μετά το καμπανάκι, και αποβλήθηκε δια παντώς απο τον οργανισμό. Ο Diaz στον πιο πρόσφατο αγώνα του κέρδισε τον Evangelista "Cyborg" Santos.

Στον δεύτερο αγώνα τίτλου της βραδιάς θα δούμε τον lightweight πρωταθλητή Gilbert Melendez, ενάντια στον πρώην πρωταθλητή Shooto, Tatsuya Kawajiri. O Melendez στο τελευταίο του αγώνα νίκησε τον Ιάπωνα Shinya Aoki, ενώ ο Tatsuya τον Αμερικάνο Josh Thompson. Οι δύο μαχητές έχουν ξανασυναντηθεί υπο τη στέγη της Pride FC το 2006, σε μία αναμέτρηση που βρληκε νικητή τον Αμερικανό.

Στους δύο αυτούς αγώνες έρχεται να προστεθεί και το Mike Kyle vs Mousasi

4 σχόλια:

  1. Ο Αγγλάρας έχει μηδενικό ground game όπως φάνηκε και από τον αγώνα του με τον Koshcheck. Θα τον τελειώσει εύκολα ο Diaz.

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να προσέξει τα χέρια του Daley. Ο τύπος έχει δυναμίτη στα χέρια. O Diaz σίγουρα πολύ πιο ολοκληρωμένος μαχητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά θα γίνει αυτός ο αγώνας? Είχα ακούσει δηλώσεις Daley οτι δε γουστάρει τώρα που το UFC αγόρασε το Strikeforce.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέσανε οι υπογραφές, θα γίνει κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή