Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

UFC 3 on Versus: Kampman vs Sanchez


Τη Πέμπτη είδαμε μία κάρτα που από ονόματα δε γέμιζε το μάτι σε σχέση με τις μεγάλες βραδιές του UFC, αλλά το αίμα κύλησε στο ταπί με τα λίτρα.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Diego Sanchez νίκησε τον Martin Kampmann μέσω απόφασης (29-28, 29-28, 29-28)
Ο Mark Munoz νίκησε τον C.B. Dollaway μέσω TKO (punches) - Round 1, 0:54
Ο Chris Weidman νίκησε τον Alessio Sakara μέσω απόφασης (30-27, 30-27, 30-27)
Ο Brian Bowles νίκησε τον Damacio Page μέσω υποταγής (guillotine choke) - Round 1, 3:30

Να σημειώσουμε οτι στην εισαγωγική κάρτα, ο Joe Stevenson έχασε μέσω απόφασης απο τον Danny Castillo, και τα πράγματα δε φαίνονται και τόσο καλά πλέον γι'αυτόν, αφού συμπλήρωσε 3 σερί ήττες. Ίσως τον δούμε να συνεχίζει τη καριέρα του σε κάποια άλλη διοργάνωση. Υπενθυμίζουμε οτι στο UFC 80 τον είχαμε δει να διεκδικεί τον τίτλο ενάντια στον BJ Penn.

Εντυπωσιακή η αντοχή του Sanchez, ο οποίος στο τέλος του αγώνα φαινόταν σα να είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο Kampman δήλωσε πως θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα. Η απόφαση των κριτών θεωρήθηκε αμφιλεγόμενη, καθώς ναί μεν ο Sanchez κυνηγούσε τον αντίπαλό του στον 2ο και 3ο γύρο, οι γροθιές του όμως δεν έβρισκαν στόχο σε μεγάλο βαθμό. Αντίθετα ο Δανός Kampman ήταν ο πιο ακριβής striker.

Επίσης, πολύ εντυπωσιακή η μάχη των Weidman και Sakara, με τον Αμερικάνό να υπερτερεί του Ιταλού σε μία πολύ δυνατή μάχη, την οποία όταν πήγε εκεί που ήθελε, κατάφερε να δείξει τις αρετές της πάλης έναντι του kick boxing. Ένας αγώνας λουτρό αίματος, με τον Sakara να χρησιμοποιεί μέχρι και τη μπλούζα του διαιτητή για να σκουπιστεί.

Τέλος, άκρως εντυπωσιακό το ΚΟ του Mark Munoz ενάντια στον CB Dollaway.

3 σχόλια:

  1. πολυ αιμα ρεεε! λοιπον καμπμαν βσ σαντσες 1ον και γαμω τα ματς 2ο μου θυμισε το δικο μας το σωτηροπ. στις προσπαθιες για take down (μονο που ο σαντσες πετυχε εστω ενα) και 3ο δεν κατλαβα γιατι νικησε ο σαντσες. χαιρεται !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο περισσότερος κόσμος νομίζω συμφωνεί μαζί σου φίλε κουβανέ. Γενικά, έφαγε τις περισσότερες μπουνιές ο Sanchez, και έσπασε και ζυγωματικό, χάλια η μούρη του έγινε. Του το έδωσαν πιστεύω γιατί προχωρούσε μπροστά όλη την ώρα, και πίεζε ασταμάτητα. Άλλη μία αμφιλεγόμενη απόφαση των κριτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Sanchez δεν πάει πουθενά έτσι. Πρέπει να πάει πίσω στα ελαφρά βάρη, το welterweight δε θα τον ωφελήσει. Δε λέω, ψυχάρα, αλλά πώς θα τα βάλει με τα θηρία?

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή