Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Strikeforce: Φήμες για Dan Henderson vs Fedor Emelianenko


Χθές, ο πρόεδρος του Strikeforce, Scott Coker, επιβεβαίωσε μέσα από το λογαριασμό του Twitter, οτι έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές για έναν αγώνα μεταξύ του light-heavyweight πρωταθλητή Dan Henderson και του Fedor Emelianenko. Αυτό σύμφωνα με τον Coker δεν θα είναι τον Ιούνιο/Ιούλιο, όταν δηλαδή ο Hendo θα αντιμετωπίσει τον νικητή των Mike Kyle vs Gegard Mousasi. Άρα αν επιβεβαιωθεί κάποιος αγώνας μεταξύ τους, αυτός θα είναι προς το τελευταίο τρίμηνο του 2011.

Η πρόταση τέθηκε στον τελευταίο πρωταθλητή βαρέων βαρών της Pride FC πρίν τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, μεταξύ των Hendo και Cavalcante.

Οι αναφορές είναι μικτές όσον αφορά τη κατηγορία βάρους στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας. Το site Bloody Elbow λέει οτι ο Fedor σκέφτεται σοβαρά να πάει στις 205 λίβρες, κάτι που θα σήμαινε οτι ίσως να είναι και αγώνας τίτλου. Απο την άλλη, σύμφωνα με το MMAJUNKIE radio, ο Hendo δηλώνει έτοιμος να πάει σε heavyweight κιλά αν τα λεφτά είναι σωστά.

9 σχόλια:

  1. Ήδη ο εκπρόσωπος της Μ-1 global, Evgeni Kogan, δήλωσε οτι δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση για τον αγώνα αυτό και ο ίδιος είναι αρνητικός, αλλά στο τέλος ο Fedor αποφασίζει. Θεωρεί οτι ένας αγώνας με τον ηττημένο του Werdum vs Overeem θα έχει περισσότερο νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai trelos! Tha ton skotwsei ton henderson.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικά επίτηδες θέλει το συγκεκριμένο ματς (αν αληθεύουν οι φήμες) διότι ήδη έφαγε τον πουλουά 2 φορές τουλάχιστον με τον 40ρη πλέον Henderson έχει μια ευκαιρία για νίκη ούτως ώστε να πάρει τα πάνω του και να αποκτήσει πάλι "hype" γύρω από τ΄ όνομά του. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μ.... αν σκέφτεται έτσι διότι ρίχνει πολύ τον ευατό του και μόνο την απήχηση του κοινού δεν θα κερδίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά και που του έγινε πρόταση, δε λέει τίποτα. Εγω απο οτι διαβάζω δεν ενδιαφέρεται ο Ρωσος για αυτό τον αγώνα. Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ HYPE!!! Tο hype είναι για τον Λεσβαρ και τον Καργουιν!

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. de lew, endiaferousa maxh alla de tha kerdisei kai polla etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δώ τον Φεδορα 12 κιλά αδυνατισμενο και θα σκάσω στα γέλια. Αφου η κοιλιά είναι όλα τα λεφτά ρε παιδιά.

    Ακουσε κανείς για την επιστροφή του Brandon Vera?

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι φίλε. Ο Vera ξαναγύρισε. Αυτό που δεν άκουσα είναι τα επίσημα αποτελέσματα του antidoping τεστ του Thiago Silva. Το μόνο που ξέρω είναι οτι τον έβγαλαν απο τον αγώνα με τον Rampage και επανέφεραν τον Vera. Αρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ego nomizo oti apodo ke pera tha ta pai kala.pire to mathimatou me dio ites ke tha sinelthi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο το στόμα σου και στου Fedora το αφτί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή