Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Thiago Silva: Ντοπέ στον αγώνα με τον Brandon Vera


Ο Βραζιλιάνος light-heavyweight, Thiago Silva, παραδέχθηκε σε μία επιστολή που έστειλε σε γνωστό site οτι είχε κάνει χρήση ειδικών ουσιών ώστε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα του antidoping test στο οποιο υπεβλήθει μετά τον αγώνα του με τον Brandon Vera.

Το αποτέλεσμα του τεστ της αθλητικής επιτροπής της Νεβάδα είχε δείξει οτι το δείγμα δεν ήταν ανθρώπου. Το 2ο τέστ απο την ανεξάρτητη ομοσπονδία έδειξε ακριβώς το ιδιο. Ο ίδιος ο Silva παραδέχεται οτι είχε πάρει αναβολικά, με σκοπό να επουλώσει ένα τραυματισμό στη μέση που είχε αποκομίσει πριν απο τον αγώνα του με τον Rashad Evans. Ο τραυματισμός αυτός τον ξαναχτύπησε 45 μέρες πρίν τον αγώνα με τον Vera, και προκειμένου να μη χάσει τον αγώνα ο Βραζιλιάνος κατέφυγε στη χρήση αναβολικών.

Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να δεχτεί την όποια τιμωρία προκύψει και ζητά συγνώμμη απο τους οπαδούς και απο τον Brandon Vera, ο οποίος ενώ κόπηκε απο το UFC, τώρα δεδομένου του θετικού τέστ του αντιπάλου του, ξαναπροσλαμβάνεται.

7 σχόλια:

  1. den ftanei pou ta teleftea 3 xronia exei palepsi 5 fores tora to vlepo na kanoume kairo na ton ksanadoume,kai einai apo tous athlites pou prosferan poli theama..krima...afta apo mena leonidas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στανταρ. Είναι ένας απο τους τοπ 4 light heavyweights του UFC. Στον αγώνα με τον Vera ήταν προκλητικός, του έκανε τουμπερλέκια στη πλάτη, του κόλλαγε στη μούρη στο τέλος του γύρου κτλ. Ο αγώνας με τον Rampage θα τα έσπαγε, κρίμα που έγινε η μ@λ@κί@ με τα αναβολικά και ακυρώθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi monoi tixeri se afti tin ipothesi einai o vera pou girnaei mallon,kai o rampage pou den tha faei ksilo giati kata tin gnomi mou oute ton machida ton kerdise alla apo oti thimame me to zori ton kratisan na min aposirthi...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεωνιδα ελα ρε ο κουβανος ειμαι. κατα τη γνωμη μου ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν αποσυρθηκε ο πανμεγιστος ο τεραστιος rampage ο οποιος σημειοτεον ειχε παραδεχτει οτι δεν κερδισε τον ματσιντα και πιστευω οτι μπορει ακομα να δωσει στο αθλημα εχει ακομα μερικα σλαμ. επισης διαφωνω οτι γλυτωσε το ξυλο απο τον σιλβα που οντως ειναι απο τη καλη νεα γενια των μμα ασχετως ντοπας, αν ομως πιασει παιχνιδι ο rampage τα σπαει ο ανθρωπος.
    για μενα ηταν (καποτε) ο πιο θεαματικος μαχητης, θα πληρωνα ευχαριστως εισιτηριο να τον δω.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Rampage κατα τη γνώμη μου ήταν ισοπαλία με τον Machida. Αφου ρε παιδιά, ο άθρωπος είχε πιάσει το ρυθμό του βραζιλιάνου και τον κυνηγούσε σε όλο το παιχνίδι. Απλά ο Machida τον τσάκωσε στον 3ο γύρο με ένα καλό χέρι και μετα τον πήρε στο έδαφος με takedown. Οπότε ήταν κατ εμέ:

    1ος γύρος Rampage, 2ος γύρος ισόπαλος, 3ος γύρος Machida = ισοπαλία

    Αν κάποιος διαφωνεί, σεβαστό γιατί ήταν όντως πολύ κοντινό το αποτέλεσμα,

    Τώρα αν μου έλεγαν να στοιχηματίσω στo Rampage vs Silva δε θα ήξερα που να ρίξω το χρήμα. Πραγματικά θεωρώ οτι είναι δύο ισότιμοι μαχητές, πιο έμπειρος ο rampage, πιο φρέσκος (αρα και ενθουσιώδης) ο Silva.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ama exei na prosferi kiala highlights sigoura kala ekane kai den aposirthike alla ama exei to mialo tou stis tainies kai afta kalitera na kanei piso,sigoura den ipotimo to jackson alla vlepontas tin dipsa pou dixni o silva stous agones tou kai ton tsampouka pou vgazei ego tha pontara silva...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αποτέλεσμα γυρίζει σε no contest. Εντάξει, εγώ αν ήμουν ο Vera που η μύτη του είχε φτάσει στο αφτί του, τώρα θα τον σκότωνα.

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή