Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

UFC 132: BJ Penn vs Jon Fitch II & Sotiropoulos vs Dunham


Ανεπίσημα νέα κυκλοφορούν για το UFC 132 το οποίο θα λάβει χώρα στο Las Vegas τον ερχόμενο Ιούλιο.

Τα νέα λένε οτι μετά την πικρή ισοπαλία μεταξύ των Penn και Fitch, οι δύο μαχητές θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν οτι ο αντίπαλός τους ήταν τυχερός την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν.Σε ένα αγώνα οπου ο Penn κυριάρχησε στο 1ο γύρο, ισοφαρίστηκε στο 2ο και ηττήθηκε στο τρίτο, το κοινό έμεινε με ανάμικτα συναισθήματα. Ο Fitch διέκοψε το αήττητο σερί του, και βρήκε τοίχο στο δρόμο για τον τίτλο... ένα δρόμο που η διοίκηση του UFC φαίνεται να μην του διευκολύνει καθόλου.

Την ίδια βραδιά βραδιά θα δούμε τον δικό μας George Sotiropoulo να τα βάζει με τον Dunham. O George ψάχνει να εξιλεωθεί μετά την απρόσμενη ήττα του απο τον Γερμανό Dennis Siver, μέσα στο Sidney τον περασμένο μήνα. Πριν την ήττα ο Ελληνοαυστραλός άσσος του jiu jitsu ήταν πολύ κοντλα σε έναν αγώνα τίτλου. Να αναδυθεί ψάχνει και ο Dunham ο οποίος έχει μαζέψει δύο σερί ήττες, τον οποίο είδαμε τελευταία φορά στο Ultimate Fight Night.

3 σχόλια:

  1. pistevo oti o sotiro ton exei sta metra tou ton dunham kai tha girisi stis nikes,tora penn vs fitch main event pistovo tha xriasti maxi na minis ksipnios 5-6 ta ksimeromata gia na deis ena bj pou fenete na exei xasi ton enthousiazmo tou kai to nevro pou eixe stous palioterous agones tou kai ena fitch pou exei na katharisi ena matchaki apo to 2007 ...afta apo mena leonidas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ. Ο BJ έκανε οτι μπορούσε ο άνθρωπος. Είναι ωραίος, και έχει κάνει ματσάρες. Ήταν απογοητευτικό που δε μπορούσε να βάλει κάτω τον Frankie και στα δύο τους ματς. O Fitch μπορεί να φέρνει αποτελέσματα, αλλά δε βλέπεται εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σωτηρόπουλος πρέπει να βάλει λίγους μυες και να πάει στα welterweight, γνωμη μου. Σα τα παιδάκια της Μπιάφρας κατεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή