Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Greek Fighting Championship 2


Άλλη μία πολύ εντυπωσιακή βραδιά αγώνων απο την ελληνική διοργάνωση Greek Fighting Championship. Όλοι οι νικητές απο το πρώτο event της 25ης Μαρτίου συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Π. Φαλήρου. Καρδιές έκλεψαν και τα καυτά ring girls.

Ακολουθεί μία σύντομη περιγραφή των αγώνων:

Γιώργος Παπουασβίλι vs Νίκος Στόλης (63 κιλά)

Grappler vs Boxer στον πρώτο αγώνα. Ο Παπουασβίλι τρέχοντας παρέδωσε ένα ωραίο direct ρίχνοντας κάτω τον Στόλη για να ακολουθήσει ελαφρύ ground and pound. Στο έδαφος είδαμε πολλαπλά sweeps με τους δύο μαχητές να ανταλλάζουν κυρίαρχη θέση. Με πλάτη κάτω ο Στόλης έκανε καλές προσπάθειες για armbar αλλά και για τρίγωνο. Στη συνέχεια ο Στόλης πήρε την πλάτη του Παπουασβίλι και με γατζωμένα τα πόδια γύρω απο τη μέση του αντιπάλου του έριξε αλλεπάλληλα χτυπήματα. Ο αντίπαλός του δεν απάντησε, και ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα δίνοντας τη νίκη στον Νίκο Στόλη.

Γιώργος Τσιλίδης vs Άρης Ντογκάνι (68 κιλά)

Ο Τσιλίδης έριξε νωρίς κάτω τον Ντογκάνι με καλό striking, ενώ ο αντίπαλός του έδειχνε να ψάχνει takedown και υποταγές με ένα πολύ καλό armbar attempt το οποίο όμως ποτέ δεν ολοκλήρωσε. Ο Τσιλίδης απάντησε με ένα rear naked choke και πήρε τη νίκη. Άξιο αναφοράς το ακριβές striking και το καλό sprawl του Τσιλίδη.

Superfight: Zyrabi Zarnage vs Cristopher Koppen

O Zarnage ξεκίνησε με ένα πoλύ δυνατό guilotine πνίξιμο και takedown (σχεδόν slam). Συνέχισε παγιδεύοντας με ένα 2ο guilotine τον κατά ένα κεφάλι ψηλότερο αντίπαλό του, και με 2 γόνατα, άλλο ένα takedown, λίγο ground and pound και τέλος (...επιτέλους...) ένα rear naked choke o Zarnage πήρε τη πολύ δίκαιη νίκη.

Αμιρ Γκολιπούρ vs Eddie Motelica (71 κιλά)

Νωρις ο Μotelica τράβηξε τον Γκολιπούρ σε guard, και εκεί έφαγε λίγο ground and pound. Χωρίς ιδιαίτερη δράση ο διαιτητής τους ξανασήκωσε. Στο όρθιο είδαμε πολύ καλές κλωτσιές απο τον Motelica αλλά ο Γκολιπούρ δεν έδειξε να υστερεί σε striking πετυχαίνοντας πολύ καλά δεξιά κροσέ και direct, κάτι που δεν περιμέναμε απο έναν παλαιστή. Με ένα καλό guilotine choke ο Motelica τέλειωσε τον γύρο. Στον δεύτερο γύρο ο Γκολιπούρ πέτυχε ένα πολύ δυνατό takedown αλλά πιάστηκε στο σφιχτό guilotine του Motelica και παραδόθηκε.

Παναγιώτης Παπαγεωργίου vs Μπάμπης Καραγιάννης (74 κιλά)

Ο Καραγιάννης πέτυχε το takedown, βρέθηκε σε θέση full mount, έριξε ground and pound τέλειωσε με ένα ωραίο armbar κάνοντας τον Παπαγεωργίου να παραδοθεί.

Tony Christodoulou vs Marco Groh (Superfight)

Ο Γερμανός έδειχνε πανίσχυρος μπαίνοντας στο κλουβί αλλά όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις στο ΜΜΑ η όψη του αθλητή δεν είναι το πάν. Ο Τονυ πέτυχε το takedown ενάντια σε έναν αθλητή με δυνατό wrestling. Εκεί βρέθηκε σε θέση full mount, έριξε ground and pound, πήρε πλάτη και πέτυχε το rear naked choke. Αυτό ήταν το τέλος του αγώνα. Δύο νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές στο GFC για τον Tony Christodoulou.

Αλέξης Νικολακόπουλος vs Martin Kehanov (80 κιλά)

Οι δύο αθλητές πιάστηκαν σε ένα παλαιστικό clinch για αρκετή ώρα. Η μάχη πήγε στο έδαφος με τον Νικολακόπουλο να δοκιμάζει το armbar. Ο Kehanov τον σήκωσει και είδαμε καλό slam αλλά εκεί ο Νικολακόπουλος διατηρώντας καλή θέση πέτυχε το τρίγωνο. Πολύ εντυπωσιακή νίκη με υποταγή για τον Έλληνα.

Παναγιώτης Μπαλτάς vs Ritzi Samo

Μετά απο ένα σύντομο striking παιχνίδι και ένα takedown απο τον Μπαλτά, o Ritzi Samo πέτυχε ένα άκρως εντυπωσιακό standing guilotine κάνοντας τον Έλληνα να παραδοθεί.

Νίκος Σοκόλης vs Georgiev Alexander (Superfight)

Στο ξεκίνημα του 1ου γύρου o Νικος πέτυχε ένα πολύ δυνατό δεξι κροσέ ρίχνοντας knock down τον Βούλγαρο. Πέφτοντας πάνω του , πήρε την πλάτη και δοκίμασε χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και chokes.

Στο 2ο γύρο ο Σοκώλης ξεκίνησε με δυνατό overhand δεξί το οποίο ο Βούλγαρος παραδόξως άντεξε. Η μάχη έμεινε στο όρθιο για αρκετή ώρα με τον Σοκώλη να δείχνει πιο ακριβής, γρήγορος και με σωστή απόσταση απο τον αντίπαλό του. Με δύο γόνατα απο το clinch και δύο δεξιά κροσέ ο Βούλγαρος έπεσε κάτω. Ο Σοκώλης ακολούθησε με πολύ δυνατό ground and pound και ο διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα.

Λορενς Τσέλα vs Γιώργος Πογιατζής

Ο Πογιατζής πέτυχε ένα takedown ενάντια στον ψηλότερο Τσέλα νωρίς, ο Τσέλα έκανε το sweep γυρίζοντας τον αντίπαλό του. Στη συνέχεια 2ο takedown απο τον Πογιατζή αλλά ο Τσέλα απάντησε με ένα ωραίο και γρήγορο guilotine choke. Ο Πογιατζής ανγκάστηκε να παραδοθεί.

Russo Marian vs Νεστορας Μπατζέλας (105 κιλά).

Μία μάχη δύο πολύ δυνατών heavyweights. Ο Μπατζέλας ήταν αποφασισμένος να πάει για το takedown και αυτό ο αντίπαλός του το ήξερε. Αυτό έκανε τους δύο μαχητές να αργήσουν να εμπλακούν. Ο Μπατζέλας πέτυχε δύο takedown. Στο δεύτερο όρμησε σαν λιοντάρι κολώντας τον Russo στο κλουβί. Με ένα και μοναδικό χτύπημα στο κεφάλι ο Μπατζέλας έκανε τον Marian να παραιτηθεί. Θα πρέπει να ήταν ενα πολύ δυνατό χτύπημα.

Χρηστος Πετρούτσος vs Matez Truhan

O Matez ξεκίνησε με ένα πολύ δυνατό low kick ρίχνοντας κάτω τον Πετρούτσο. O Κροάτης μπήκε στο guard του Έλληνα και με σύντομο αλλά δυνατό ground and pound πήρε τη νίκη. Μία νίκη που το κοινό φάνηκε να μην περιμένει αφού όλοι σώπασαν.

5 σχόλια:

  1. Μακάρι να το δείξει και η TV.
    Ανεβάσαμε και τα predictions του UFC 131.!!




    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δείχνει εδώ:

    http://www.woop.gr/content/29747/gfc-2-sto-piato

    ΤΟ 1ο το είχε δείξει ο ΣΚΑΙ μία βδομάδα μετά, τώρα για το 2ο δεν έχω ακούσει κάτι.

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly kales maxes, ante me to kalo kai to trito event. Mpampis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμεις παλι εδω δεν πηραμε χαμπαρι τιποτα απ οτι εγινε, καντε μια ειδοπιηση εσεις που το ξερατε.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι ρε γαμώτο, και το σκεφτόμουνα ρε Κουβανε, μη νομίζεις και γώ τελευταία στιγμή το είδα, το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή