Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

UFC 137: πολύ πιθανό το GSP vs Diaz


Φαίνεται πως και ο Άγιος φοβέρα θέλει.

Μετά απο μία ολόκληρη εκστρατεία απο τον welterweight πρωταθλητή Strikeforce ,Nick Diaz, η καριέρα του φαίνεται να μπαίνει σε ένα νέο μονοπάτι. Τα λεγόμενά του μετά τη νίκη του επί του Βρετανού Paul Daley, τον έβαζαν σε τροχιά εξόδου απο το ΜΜΑ. Απο τα λεγόμενά του προέκυπτε το παράπονό του για τους μισθούς αλλά και τις ευκαιρίες που του προσφέρονται. Μέσα στο συμβόλαιό του είχε προβλέψει για έναν αγώνα με ένα τοπ όνομα πυγμαχίας και στις αρχές Μαίου όλα έδειχναν οτι ο Diaz θα πυγμαχούσε με τον πρώην πρωταθλητή IBF, Jeff Lacy.

Τώρα δια στόματος Dana White, φαίνεται οτι όλοι έβαλαν νερό στο κρασί τους. Στις 29 Οκτωβρίου στο Las Vegas οι δύο weletrweight πρωταθλητές θα συγκρουστούν στο κλουβί, σε έναν αγώνα που μοιάζει να είναι η προσπάθεια του Diaz να πάρει το αίμα του πίσω για την ήττα του συναδέλφου του Jake Shields.

Ό Dana White δεν αναφέρθηκε περαιτέρω σε θεματα τίτλου και τι σημαίνει αυτός ο αγώνας, αλλά ο μανατζερ του Diaz είπε οτι ο αγώνας αυτός είναι μέρος ενός μικτού συμβολαίου που επιτρέπει στον αθλητή να μάχεται και στις δύο διοργανώσεις (UFC & Strikeforce).

10 σχόλια:

  1. ti na peis me ton shields pisteva toulaxisto oti tha diskolefti o gsp alla telika fanike katoteros ton prosdokion,tora ston diaz den dio kamia elpida mono ama kanei lathos o gsp...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ νομίζω ότι ο Diaz είναι καλύτερος του Shields και πιο ολοκληρωμένος. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι από τα πιο δύσκολα fights για τον GSP.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης έχουμε ανεβάσει και τα predictions μας για το TUF 13 Finale! Ελπίζουμε να μην πατώσουμε όπως την προηγούμενη φορά! :Ρ
    Ρίξε κανά μάτι αν δεν βαριέσαι να μας πεις και την γνώμη σου :)


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ οτι ο Diaz είναι σα τη κατσαρίδα, τη χτυπάς και δε ψοφάει με τίποτα. Επίσης, είναι τύπος που τα παίζει όλα για όλα. Περιμένω πώς και πώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego pantos den ton theoro kalitero apo ton dan hardy p.x...exei wraio style san boxer kai varaei kai poli sto soma tou antipalou alla den nomizo na einai aftos o maxitis pou tha kerdisi ton gsp...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ κ εγώ...δεν πιστεύω ότι ο Diaz μπορεί να κερδίσει τον GSP.Παρ'όλα αυτά νομίζω πως θα είναι πολύ καλός αγώνας και προβλέπω νίκη του St Pierre με KO,ακριβώς γιατί ο Diaz ρισκάρει πολύ κ ανοίγεται,σε αντίθεση π.χ με τον Shields που φοβόταν να κουνηθεί!Τι ακριβώς αγώνας θα είναι όμως αυτός?Δηλαδή αν κερδίσει ο Diaz θα ειναι πρωταθλητής ΚΑΙ στο ufc?Ή αν νικήσει ο GSP θα έχει και την ζώνη του Strikeforce?Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο?

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχουν πεί αναλυτικάμ αλλά αν ισχλυει αυτό που είπε ο μάνατζέρ του οτι είναι συμβόλαιο για 8 αγώνες σε UFC/Strikeforce μικτά, τότε μπορεί να είναι και για τη ζώνη. Είδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυο παίχτες με πολύ διαφορετικό στύλ. Μάγγες αυτό θα είναι superfight.

    Στο submission game εχω τον Diaz πιο μπροστά, σε wrestling σίγουρα ο GSP κερδίζει, και σε stand up μάλλον ο GSP ελαφρά μπροστά.

    Κώστας "Rua"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει το τοπίο ξεκαθάρισε. Σύμφωνα με το Twitter του Dana White, ο αγώνας θα είναι για τον τίτλο WW του UFC.

    Στη παρούσα φάση όποιος μαχητής UFC θέλει να παλαίψει στο Strikeforce είναι ελεύθερος να πάει. Μέχρι τώρα το ανάποδο δε γινόταν. Το νέο συμβόλαιο του Diaz, το οποίο του επιτρέπει να παίζει και στο UFC μάλλον θα γίνει κόπια και για τον LW πρωταθλητή Gilbert Melendez. (η τελευταία είδηση έρχεται απο το site MMAPAYOUT)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πωωωω!!!Αυτά είναι!!!Μάχη Gilbert Melendez στο ufc??Αυτά είναιιιι!!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή