Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επόμενος διεκδικητής light heavyweight τίτλου: Quinton Rampage Jackson


Σύμφωνα με δηλώσεις του πρωταθλητή Jon Jones ο επόμενος διεκδικητής της ζώνης θα είναι ο Rampage. O πρώην πρωταθλητής κέδισε το περασμένο Σάββατο τον Matt Hamill και φαίνεται πως αυτό ήταν αρκετό για να του δώσει το εισιτήριο για τον τίτλο. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος Dana White.

Αρχικά υπήρχαν φόβοι οτι ο Rampage θα μείνει εκτός αγώνων για πολύ καιρό λόγω του τραυματισμένου του χεριού. Έτσι αρχικά ονομάστηκαν ως πιο πιθανοί διεκδικητές οι Machida και Rashad Evans. Αξιοσημείωτο οτι ο τραυματισμός είχε προκύψει πρίν τον αγώνα με τον Hamill, παρόλα αυτά ο μαχητής απο το Memphis δεν αποσύρθηκε. Τα τελευταία νέα λένε οτι ο τραυματισμός τελικά δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Δεδομένων των χρόνων που απαιτούνται για τη θεραπεία του Jones αλλά και του Jackson, η πιο πιθανή ημερομηνία για τον αγώνα είναι το Σεπτέμβρη στο UFC 135.

5 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι όλο αυτό είναι λίγο άδικο για τον Rashad Evans,αφού ήταν ο επόμενος στην σειρά για να διεκδικήσει τον τίτλο.Απ'ότι άκουσα βέβαια,ο Jones κανονικά θα έλειπε για αρκετό καιρό,γι'αυτό και κανόνισαν το fight μεταξύ Evans και Davis.Όμως τελικά ο Jones αποθεραπεύτηκε νωρίτερα και το ufc δεν μπορούσε να ακυρώσει την μάχη του Evans...έτσι ο Rampage πήρε την ευκαιρία που ζητούσε.Τώρα το θέμα είναι πότε θα γίνει το event,ακούγεται για το 135,αλλά για τότε ακουγόταν και το Edgar-Maynard!Έχει γίνει λίγο μπάχαλο το πρωτάθλημα με όλους τους τραυματισμούς και ελπίζω να βρεθεί γρήγορα μια λύση.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλο το νέο, αλλά συμφωνώ και με τον προλαλήσαντα. Απλά, ο Evans έκανε και αυτός τον δύσκολο όταν τραυματίστηκε ο Rua δεν ήθελε άλλο fight, μετά τραυματίστηκε και ο ίδιος και άστα να πάνε. Τώρα έχει να παλαίψει πολύ καιρό.

    Πάντως έτσι όπως τον είδα τον Jones με τον Rua, αρχίζω να τον λυπάμαι απο τώρα τον Rampage, αν και θα είμαι με το μέρος του. WAR RAMPAGE!!!

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κερδίσει ο Rampage μετά θα δούμε ρεβανς Rampage με Evans = Black on Black crime!!!!

    Κώστας "Rua"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RAMPAGE φορ εβα !!!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/ufc/

    ufc 132 now live

    ΑπάντησηΔιαγραφή