Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

UFC 132: Faber vs Cruz


Urijah Faber vs Dominick Cruz

Δύο τύποι που δε γουστάρονται μία πάλεψαν το Σάββατο για τον bantamweight τίτλο. Στους πρώτους δύο γύρους είδαμε το γνωστό ανορθόδοξο στύλ του Cruz να αποδίδει καθώς έβρισκε στόχο με κοφτερά χέρια, και είχε καλό takedown defense ενώ μπέρδευε τον Faber... ώσπου ο τελευταίος έβρισκε στόχο με κάποια powershots. Όποτε χώριζαν απο το clinch o Faber πετύχαινε ένα καλό hook ή αγκωνιά, καθώς ήταν και η μόνη του ευκαιρία να βρεί ακίνητο τον Cruz. Στο δεύτερο γύρο με έπιασε πραγματικά ζαλάδα απο το footwork του πρωταθλητή. Σχεδόν δε μπορείς να καταλάβεις αν επιτίθεται ή αν πηγαίνει να φύγει έξω απο το κλουβί. Στον τρίτο γύρο το striking του Cruz ήταν πιο μπόλικο και πιο ακριβές, ενώ στον τέταρτο το σκηνικό δεν άλλαξε πολύ, απλά ο Faber βρήκε στόχο με πιο δυνατά αλλά πολύ λιγότερα χτυπήματα. Στον πέμπτο και τελευταίο γύρο ο αμείωτος ρυθμός και η επιθετικότητα (ξεκίνησε με flying knee) του Cruz ήταν αρκετά για να του δώσουν τον αγώνα με ομόφωνη απόφαση κριτών.Τρία πράγματα μου έμειναν απο τον αγώνα:
1) οι 2 αυτοί bantamweights είναι οι απόλυτοι cardio kings.
2) μπορείς να σκοράρεις takedown ενάντια στον Faber, αλλά δε θα τον κρατήσεις κάτω για περισσότερο απο 5 δευτερόλεπτα. Ίσως το κορυφαίο scramble στο UFC.
3) ήταν ένα superfight με μία πολύ δύσκολη απόφαση των κριτών, αλλά εν τέλει δίκαιη.

Wanderlei Silva vs Chris Leben

Λυπάμαι που πρέπει να περιγράψω αυτό το μάτς. Πρίν απο 5-6 μήνες υπήρχε το μεγάλο ερώτημα του ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Wanderlei Silva. Τα ονόματα που έπαιζαν τότε ήταν ο Vitor Belfort, o Chris Leben, ακόμα και ο Chael Sonnen (???). Όταν όλοι έχουν αρχίσει να ζητούν ένα ματς μαζί σου, τότε ίσως είναι ένα δείγμα οτι δε σε φοβούνται πια όπως παλιά. Πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να αμφισβητούν το σαγόνι του Wanderlei ειδικά μετά τις ήττες του απο τον Henderson και τον Rampage. Ίσως να είχαν και δίκιο. Το περασμένο Σάββατο είδαμε τον Wanderlei να μπαίνει στον αγώνα με το γνωστό "δίχως αύριο" στύλ του δολοφόνου με το τσεκούρι. Έριξε τη γνωστή βροχή από αριστερά και δεξιά hooks και βρήκε στόχο... ο Leben όμως δε μάσησε. Απάντησε με αριστερό uppercut/hook και ακολούθησε με συνεχόμενα uppercut στο πρόσωπο ταυτόχρονα κρατώντας τον Βραζιλιάνο απο τον σβέρκο. Τα πόδια του Silva παρέλυσαν και έπεσε κάτω αναίσθητος. Όταν ξύπνησε άρχισε να παλεύει με τον διαιτητή δείχνοντας μερική απώλεια μνήμης. Πλέον έχει χάσει 6 απο τους 8 τελευταίους αγώνες του.

Tito Ortiz vs Ryan Bader

Ξεκίνησα να βλέπω τον αγώνα αυτόν δίνοντας πραγματικά μηδενικές ελπίδες στον 36χρονο βετεράνο Ortiz ο οποίος πάλευε με τη πλάτη στο τοίχο (τον τοίχο που λέγεται παραίτηση/απόλυση) ενάντια σε ένα top όνομα της light heavyweight division. Πιστεύω πως αν κάποιος μου έλεγε την Παρασκευή οτι ο Ortiz θα κέρδιζε τον Bader με δεξί hook στο σαγόνι - knockdown και guilotine choke θα του έλεγα να πάει στη γωνία να δεί αν έρχομαι. Άρα δε χρειάζεται να πάω γιατί κανείς δε μου τό 'πε. Βάζω στοίχημα οτι ο Chuck και ο Randy που κάθονταν στην πρώτη σειρά βλέποντας τους πανηγυρισμούς του Tito εύχονταν να ήταν αυτοί στη θέση του. Ας δούμε τι επιφυλλάσει το μέλλον για τον άντρα της Jenna Jameson.

Carlos Condit vs Dong Hyun Kim

Και οι δύο μαχητές προέρχονταν απο πολύ δυνατές νίκες ενάντια στους Nate Diaz (o Kim) και Dan Hardy (ο Condit). O 27χρονος πρώην πρωταθλητής του WEC, Carlos Condit, κατάφερε ν τελειώσει τον "ατελείωτο". Ο Kim, με το πολύ καλό judo και jiujitsu δέχτηκε την πρώτη ήττα στο ιστορικό του με ένα flying knee που τον βρήκε κατευθείαν στο σαγόνι και στη συνέχεια άφθονα hooks με τη πλάτη στο φράχτη μέχρι να αλληθωρίσει. Όλα αυτά στον πρώτο μόλις γύρο. Ο Carlos Condit μετράει έτσι 4 συνεχόμενες νίκες στο κλουβί και πολύ πιθανά να βλέπει κατάματα τον νικητή του Diaz/GSP για τον welterweight τίτλο.

Matt Wimman vs Dennis Siver

Απο νωρίς είχα πάρει τον Siver απο κακό μάτι γιατί θεωρώ οτι άδικα του είχε δωθεί ο αγώνας ενάντια στον George Sotiropoulo τον οποίο δίκαια νίκησε και κατέβασε απο το title contention. Στον αγώνα του Σαββάτου ο Siver δεν έδειξε πολλά στοιχεία. Στον δεύτερο γύρο θα λέγαμε οτι ο Wiman τον κατέστρεψε με ένα takedown και βροχή απο αγκωνιές οι οποίες τον μάτωσαν σα ταμπόν. Θεωρώ οτι οι κριτές πρέπει να άφησαν τη φαντασία τους να δουλέψει πάρα πολύ για να δώσουν τον πρώτο και τον τρίτο γύρο στον Ρωσογερμανό. Νίκη με ομόφωνη απόφαση για τον Siver.


Τέλος, οι ευχές μας είναι με τον George Sotiropoulos ο οποίος πάλευε στα preliminaries ενάντια στον Rafael Dos Anjos και ηττήθηκε με καταστροφικό knockout μέσω roundhouse hook μέσα στο πρώτο λεπτό του πρώτου γύρου.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης κάρτας:

Melvin Guillard νίκησε τον Shane Roller με knockout (strikes) - Round 1, 2:12
Rafael Dos Anjos νίκησε τον George Sotiropolous με knockout (punch) - Round 1, 0:59
Brian Bowles νίκησε τον Takeya Mizugaki με unanimous decision (29-28, 30-27, 30-27)
Aaron Simpson νίκησε τον Brad Tavares με unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Anthony Njokuani νίκησε τον Andre Winner με unanimous decision (30-27, 30-26, 30-26)
Jeff Hougland νίκησε τον Donny Walker με unanimous decision (29-28, 29-28, 30-27)

28 σχόλια:

  1. ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ...
    κριμα για το γιωργο με αυτο το απροβλεπτο νοκ αουτ (ο μπας ρατεν το λεει αυτο η γροθια που δεν βλεπεις, επειδη ειναι πολυ ανοικτη) τες πα ελπιζω να μην χασει τις ελπιδες του.
    ΟΧΙ ΡΕ ΒΑΝΤΥ ...
    το ειδατε ολοι τι να πω...
    το πιο απιστευτο ηταν του ορτιζ (λογω ηλικιας ε) α και μπαι δε γουει η τζινα η τζεημσον... αχ τι αναμνησεις μου φερατε παλιοπαιδα.
    το μειν ιβεντ το πιο γαματο που ειδαμε εδω κ καιρο (ο κιμουρα λεει ο κρουζ δεν ξερεις αν φευγει απ το ρινγκ η επιτιθετε λολ) πραγματι περιεργο αλλα απτλσμτκο το στυλ του.
    α και κατι για τον σιβερ ,ξερω οτι πολλοι δεν τον γουσταρετε αλλα νομιζω οτι αξιζει να βρισκετε εκει κ αν κ αμφιροπη η νικη του θα προχωρησει κι αλλο, ειναι χεβι χιτερ (μικρογραφια του βουβτσατσιν)
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό το event, δεν ήξερα τι να περιμένω απο τους bantamweights καθώς ποτέ δεν παρακολουθούσα WEC. Τα παληκάρια τα σπάσανε!!!

    A, ρε Wanderlei...! O Dana White είπε οτι μάλλον είναι ο τελευταίος του αγώνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @κουβανός

    Εχεις δίκιο για τον Siver (που θυμήθηκες τον Igor??!!) αλλά παρόλα αυτά, βάσει της αντικειμενικής άποψης μου πρέπει να εκδιωχθεί απο το UFC :) και να μαστιγωθεί κάπου στην Πελλοπόνησο (λόγω καταγωγής του Sotiropoulou).

    Τον Ορτίζ τον αντιπαθέστατο τον χάρηκα πάντως.

    Επίσης, η Jenna μαζί με την Christy Canyon ήταν οι πρώτοι μου έρωτες (και την Αννα - Μαρία απο το 3-2-1 Αντένα).

    @Ανώνυμος προλαλήσαντας

    Μη μασάς φίλε. Και τον Crocop προσπαθεί να τον παραιτήσει εδώ και 3 χρόνια, σιγά μην τα καταφέρει με τον Wandy. Αν και εδώ που τα λέμε, το σωστό θα ήταν να σταματήσει. Μας έδωσε όσα μπορούσε ο άνθρωπος. Ας σκεφτεί τη γναίκα και το παιδί του που τον βλέπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to ufc 132 einai aneta proteinomeno gia kalitero ppv tou ufc to 2011 kai genika to kalitero ton teleutao kairo ..Apla matchares ! fovero card!
    Condit - kim
    Poli kalo matchaki me gamato flying-knee teleioma apo ton condit ! to palikari exei poli mellon !
    Siver - wiman
    Kalo matchaki .Oxi tipota to siglonistiko .
    Arketo aima apo ta elbows tou wiman .Niki tou germanou Siver.
    ORTIZ -BADER
    Grigoro match me nikiti ton ortiz ,pou esose ton tomari tou me tin niki ..O bader sinexizei na xanei.
    WANDERLEI- LEBEN
    Eixe ta fonta na doume apo ta kalitera match tis dekaetias alla den egine ...Krima gia ton wandy pou tin patise etsi , mbravo ston leben pou den masise genikos kai evgale knock out ton axe-murderer .Elpizo na ton xsanadoume ..Pisteuo oti mborei na dosei kana 2 match akoma.
    CRUZ- FABER
    MATCHARA ! Epi 5 rounds ateleioto mbros -piso me ateleioti drasi .An kai dn eimai fan tis katigorias autis pragmatika to xarika ..

    (Krima gia ton Giorgo pantos :(....)

    Respect sto sport24 pou gia proti fora eixame live free streaming apo elliniko site !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μάγκες κανένας δεν λέει για τον Guillard??Το παλικάρι είναι απλά απίστευτο!!Ταχύτατος,φοβερή τεχνική και πολύ δυνατά χτυπήματα!!Btw, η lightweight πρέπει να είναι η καλύτερη κατηγορία,έτσι??Σκεφτείτε πόσους καλούς fighters έχει και πόσοι από αυτούς αξίζουν title shot!!Miller,Henderson,Guida,Pettis,Guillard και αφήνω απ'έξω τους Edgar και Maynard που θα ξαναπαλέψουν για τον τίτλο.Για την main card τώρα,τι να πω?Απλά τα έσπασε,όπως ακριβώς το περίμενα!!Θεός ο Leben,μούφα η νίκη του Siver,φοβερός ο Condit σίγουρα πρέπει να είναι αυτός που θα παίξει με GSP/Diaz.Τέλος,νικητής ο Cruz,δυστυχώς φυσικά για μένα.Ο αγώνας ήταν απλά εκπληκτικός,ο Faber ήταν πολύ καλός,όπως και ο Cruz,αλλά πολύ εκνευριστικό το στυλ του ρε 'σεις...νομίζω ήταν πολύ αμφίρροπο το fight και ο καθένας από τους 2 θα άξιζε την νίκη...δεν πειράζει όμως...Faber will be back!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Guilard θα κυριαρχήσει στη κατηγορία του, είναι βέβαιο!!!

    Ακούγεται ανώριμο το ξέρω απο 35 χρονών μαντράχαλο αλλα, αν ήμουν ΜΜΑ fighter θα ήθελα να είμαι ο Condit το Σάββατο που πέρασε. Το παληκάρι τσάκισε!!! Πολύ δύναμη και πολύ στύλ.

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. G_mos οχι και μουφα η νικη του Siver .
    Kερδισε πρωτο round και τριτο .
    Ο wiman κερδισε ξεκαθαρα τον δευτερο.
    Οσο για τον Guillard μπραβο το παλικαρη ,με εντυπωσιαζει ολο και περισοτερο .Συντομα διεκδικητης ! ;)

    Nikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gamo ta event mages epitelous to eidame kai me telia eikona na einai kala to sport 24 elpizo na sinexisti afti i prospathia...o silva re mages mou thimizi ronaldinho stin mpala prin 5 xronia htane apo ta 2-3 megala onoma kai tora pleon akoma kai me ton jardin na epaize tha ton kerdize krima gia ton ksilokopo...o cordit aksizi match gia titlo, tora koitaga wiki exei 27 nikes ,13 ko,13sub,kai pente htes xoris ko to mono sigouro einai oti goustaris na ton vlepis...telos gia ton guilard tous antipalous pou tou dinoun tous exei gia proino...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Nikos διαφωνώ για τον τρίτο γύρο,πιστεύω ότι τον κέρδισε ο Wiman,αλλά πέρα από αυτό,ο 2ος γύρος ήταν τουλάχιστον 10-8 για να μην σου πω και 10-7.Τέσπα, τώρα τέλος του μήνα ξανά mma της προκοπής,Fedor-Hendo και Lawal-Gracie...χαμός!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πωπω μάγκες,μόλις τώρα διάβαζα πως κανονίζεται fight στην Light Heavyweight μεταξύ Chael Sonnen και Lyoto Machida για το ufc 136!!!Για όποιον δεν ξέρει,πριν κανέναν χρόνο περίπου ο Sonnen είχε δηλώσει τα εξής για τον Machida: "Η Light Heavyweight κατηγορία είναι ένα αστείο,αφήσανε έναν καρατέκα να γίνει πρωταθλητής,για όνομα του θεού"!!Οπότε καταλαβαίνετε τι πρόκειται να γίνει αν όντως πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μάχη!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά αμα γίνει αυτό, θα έχει τα φόντα για fight of the year. Κατά τη γνώμη μου το Silva vs Sonnen ήταν η καλύτερη μάχη του 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. G_mos πραγματι δεν ειπαμε κατι για γκιλιαρτ που ειναι πολυ καλος κ παει για τιτλο ,αλλα μας ειχαν συνεπαρει τα μειν ιβεντς.
    2ο ο σιβερ νικησε με πολυ μικρη διαφορα αλλα δικαια κατ 'εμε διοτι στο ufc μετραει πολυ η κατασταση στο τελειωμα του αγωνα και ο σιβερ ηταν πολυ ανωτερος στη φαση αυτη.
    τελος για σονεν-ματσιντα, δεν γουσταρω καθολου το σονεν, καθολου ομως, αλλα ψιλοσυμφωνω ομως μαζι του για αυτο που ειπε.
    α! μη το ξεχασω: σαταναααα κιμουρα !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σου κουβανέ!

    Ιδού και αυτό που είπε ο φίλος G_Mos:

    http://www.mmalinker.com/newsexternal/frames/5352/

    και ο Machida απάντησε σε βραζιλιάνικο site οτι αν του γίνει πρόταση θα δεχτεί αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά μιλάμε ο Sonnen είναι ο μεγαλύτερος παρλαπίπας όλων των εποχών!!Λέει "χαίρομαι για τον Leben,τα πήγε περίφημα,ο μόνος που θα μπορούσε να βγάλει πιο γρήγορα τον Wanderlei KO είμαι εγώ...".Τι να πεις μετά από αυτό??Δεν λέω,είναι ο μόνος που κόντεψε να κερδίσει τον Anderson Silva,άσχετα με το ότι ήταν ντοπαρισμένος τελικά,αλλά πραγματικά εύχομαι να γίνει το fight και ο Machida να τον σαπίσει στο ξύλο!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Paidia, asxeto alla molis diavasa oti o Ortiz phre $450.000 mistho + $75.000 sub of the night. Ligo ypervoliko, eidika an skefteis oti o Cruz phre 40.000 mazi me to bonus (20+20).

    Christos M.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gia sthn parea k pali meta apo kairo.to teleytaio event htan fovero poly k kaloi agwnes.
    egw vevaia eimai kainoyrios sto spor alla mou aresei pou grafw se ayto to forum giati ma8enw apo esas pou eiste gnwstes tou antikimenou k kserete oles tis orologies tou athlhmatos k tis leptomeries. keep the good working
    giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άκυρο τελικά!Ο Sonnen θα παίξει εναντίον του Brian Stann στο ufc 136...και πάλι όμως περιμένω πώς και πώς σάπισμα του Sonnen!!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @giorgos: mhn anhsyxeis file, den yparxoun eidikoi edw, apla mazeuomaste k ta leme. @gmos: wraio match k auto, einai good american vs bad american!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Kimura: Χαχαχαχαχαχα!!!Όντως ρε φίλε,πόσο δίκιο έχεις??Χαχαχαχαχαχα!!Αναρωτιέμαι ποιον θα υποστηρίζει το κοινό :P

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά εδώ. Δεν υπαρχει ο Σοννεν:

    http://www.youtube.com/watch?v=ru6v16iB0C4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Sonnen ώρες ώρες ξεπερνάει τα όρια και πηγαίνει από το διασκεδαστικός στο ενοχλητικός... Για παράδειγμα θεωρεί ότι ένα απίστευτο triangle-armbar δεν μετράει για νίκη (Silva Vs Sonnen), αλλά ένα ψεύτικο DQ (Okami Vs Silva, όπου Ο Okami προφανέστατα μπορούσε να συνεχίσει το fight) είναι αξιοπρεπής νίκη.
    Επίσης είναι αρκετά ρατσιστής. Δείτε πως μιλάει για την Βραζιλία, που αν δεν υπήρχανε αυτοί που κοροϊδεύει, δεν θα υπήρχε και το UFC και δε θα τον ήξερε κανείς, ούτε και θα έβγαζε και τόσα λεφτά.
    Θέλω να πιστεύω, ότι δεν είναι τόσο ηλίθιος, απλά τα κάνει όλα για να προκαλεί, ώστε να είναι εμπορεύσιμος.
    Αυτά από μένα... :/


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @--> G.S.P. <-- Ε ναι ρε φίλε,πραγματικά όμως...μετά ΚΑΙ από αυτή την συνέντευξη,δεν θέλεις να μπει ο Stann μέσα στο octagon και να τον κάνει τουλούμι στο ξύλο?!Επίσης,λέει ότι ήταν στημένο το Pride και πως όλοι οι αθλητές του ήταν και είναι για τον π#@#ο,π.χ αναφέρεται στον Wanderlei,στον Fedor,στον Cro Cop,αλλά δεν λέει τπτ για τον Rua ή τον Rampage που έγιναν πρωταθλητές στο UFC!Ο τύπος είναι απλά γκρινιάρης και μαλ#@!#ς,εδώ κράζει τον Aldo ρε παιδιά,τι να λέμε!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εντάξει το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς του pride όταν πήγανε στην Αμερική δεν κάνανε τίποτα, αληθεύει...
    Όπως και να έχει πιστεύω ότι όλα αυτά τα κάνει και λίγο επίτηδες. Όπως είπες κι εσύ, θέλεις πλέον να δεις τον Stann να το δέρνει. Άρα, θέλεις να δεις τον Sonnen. Επομένως, πουλάει... Αυτό θέλει αυτός.



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΩΣΤΟΝΑ !
    λοιπον καελ τσαελ πως διαολο σε λενε εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ αθλητης που υπαρχει κ που εχει εμφανιστει ποτε στον πλανητη!!!
    ακουστε, αυτο που κανει ο σονεν υπαρχει εδω κ χρονια ολοι οι μεγαλοι πυγμαχοι κ οχι μονο το εκαναν δλδ διαφημηζανε τον αγωνα τους αλλα κ κατ 'επεκτασιν τον εαυτο τους κανοντας τρας τοκινγκ ασε που ετουτος εδω κανει κ κωλοτουμπες λεει πρωτα κατι μλκιες για τη βραζιλια και μετα λεει μου αρεσει η βρζλια κ οι βρζλνοι με αγαπανε, παντως δεν εχει σε ολα αδικο οπως στο οτι αν μου 'λεγες πριν μερικα χρονια οτι πρωτ/της στο ufc θα ειναι καρατιστας θα γελουσα ομως η πραγματικοτητα διαψευδει και ΔΙΚΑΙΑ ειναι ο ματσιντα πρωτ/της ,ειπε κ κατι μλκιες για πραιντ που ομως εχουν μια βαση , οχι οτι ο βαντυ ο κρο-κοπ ο φεντορ κλπ ειναι μουφα τσαμπιονια αλλα γενικα οι γιαπωνεζοι πεζουν πολυ εδρα και στο παρελθον εστηναν ματς.
    και η μεγαλη κωλοτουμπα ηταν με την μαλλον αγνοια(αν κτλβα καλα) σχετικα με τα αναβολικα χαχαχα
    δεν ηξερες ε καελ? ενταξι τοτε μωρε!
    επειδη εκτος μμα ασχολουμε πολυ και με αλλα αθληματα ειδικα με στιβο , ασε ξερω .
    θα με κανεις να υποστηριζω τον σταν που δεν θελω.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O Sonnen είναι το νούμερο 1 παπαγαλάκι του UFC. Κατά καιρούς έχει χτυπήσει ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ promotion και PRIDE, και Strikeforce και Dream και το κανάλι Showtime με το οποίο ο White είχε μεγάλη έχθρα πριν τη συγχώνευση με το SF. Είναι ο μεγαλύτερος γλύφτης του Dana που πέρασε ποτέ απο το UFC.

    Αυτά που λέει για τον Emelianenko οτι έπαιρνε αναβολικά (ή ότι άλλο υπαινίσσεται) δεν έχουν καμία βάση. Δε τον χάλασε που το 2003 o Liddell πήγε στο Pride και τσακίστηκε πάνω στον Rampage. Και αν του έφταιγαν τα αναβολικά, guess what??? Το ίδιο έγινε και στο UFC λίγα χρόνια μετά!!!! Κατηγορεί για αναβολικά τους άλλους, ποιός???!!! Ο Chael Sonnen που η πλάτη του έχει γεμίσει αποστήματα και καντήλες απο τα αναβολικά και τον πιάσανε και επίσημα. Οι μεγάλοι Nog, Emelianenko, και Cro-cop ήρθαν στην Αμερική με 2-3 φορές περισσότερους αγώνες και εγχειρήσεις ο καθένας απο όσους είχε ο Couture. Κάποια στιγμή τα χιλιομέτρα τσακίζουν τον κινητήρα. Και εντάξει ο Cro-cop είναι σα τον superman, ο Fedor με τη κοιλιά του σουβλατζή τι αναβολικά να πάρει ρε παιδιά. Αναβολικό γαλακτομπούρεκο?

    Όσο για τα στημένα, εγώ προσωπικά δε γνωρίζω έπίσημα κάτι σχετικό. Οι νίκες του Wandy ήταν με soccer kicks στη μούρη και bodyslams στο Sakuraba, ποιός θα καθόταν να φάει soccer kick στη μούρη απο στημένο? Στημένο θα έλεγα και το γεγονός οτι το title shot ή Νο1 contender fight άλλοι θέλουν 10 χρόνια για να το πάρουν, και σε άλλους το δίνουν κάθε τρείς και λίγο (px Lesnar) αναλογως με την εμπορευσιμότητα.

    Αυτά που λέει για άλλους έχουν βάση και για άλλους όχι. Όπως και να έχει , εγώ γέλασα πολύ ειδικά εκεί που έκανε την front kick του Silva και ο "Joe Rogan went bananas!!!". Είναι απολαυστικός, και θέλω να τον δώ μέσα στο κλουβί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωπ!!Έξω ο Davis,παιδιά,από το ufc 133!!Τραυματίστηκε και τη θέση του παίρνει ο Machida!Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο fight to Evans-Machida!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το fight θέλω να πολύ να το δώ. Και θα είμαι πάλι με τον Machida. Απλά ΄δε ξέρω αν 3 βδομάδες είναι αρκετές για να προετοιμαστεί ο Machida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλα άκυρα τελικά...ο Ortiz θα είναι ο αντίπαλος του Evans,μόλις το ανακοίνωσε μέσω twitter o Dana White!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή