Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

UFC in Versus 4: Cheick Kongo vs Pat Barry


Cheick Kongo vs Pat Barry

Σε μία μάχη που δεν είχε και πολλά να κερδίσει ο Γάλλος κολοσσός εκτός από την παραμονή του στο heavyweight ρόστερ του UFC, οι δύο strikers μας έδωσαν ένα main event για βραβείο τσαμπουκά. Μία νευρικότητα για τους οπαδούς του Kongo ήταν αναμενόμενη λόγω της επέμβασης στη μέση και τον ώμο. Μετά από τόσο σημαντικές επεμβάσεις ποτέ δε ξέρεις πώς θα επιστρέψει ο μαχητής. Να σημειώσω, χωρίς καμία ρατσιστική διάθεση, ότι ο Kongo μου φάνηκε λίγο πιο μαύρος από ότι συνήθως, αλλά ίσως έφταιγε η ποιότητα του streaming. Οι δυό τους άνοιξαν τον αγώνα με μερικές low kicks που θα έκοβαν ευκάλυπτο. Σε δύο λεπτά περίπου ο Barry πυροβόλησε με ανοιχτό δεξί βρίσκοντας στόχο και ρίχνοντας κάτω τον Γάλλο, ο οποίος έδειχνε μία να λιποθυμάει και μία να ξυπνάει. Ήταν πραγματικά μισοτελειωμένος και από θαύμα ο Mirragliotta δε σταμάτησε τον αγώνα (κάτι που έτσι και αλλιώς όμως δε συνηθίζει) . Και εκεί που έλεγες αυτό ήταν… ο Kongo λές και ήπιε hemmo ή οβαλτίνη, ξύπνησε, απάντησε με δεξιά γροθιά στο ύψος του αυτιού του Barry, και με μία δεύτερη καθαρή στο σαγόνι τον έστειλε αναίσθητο για πέντε λεπτά στο έδαφος. Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο.

Matt Mitrione vs Christian Morecraft

Στο 1ο γύρο οι δύο γίγαντες φάνηκαν να παίζουν με τα χέρια δίχως αύριο. Ο Mitrione χρησιμοποιούσε τις χαμηλές κλωτσιές για να ανοίξει την άμυνα του αντιπάλου του και σε ένα λεπτό είχε ρίξει με ένα αριστερό direct τον Morecraft knockdown. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, περίπου 50 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο γύρος ο Mitrione έβγαλε knock out τον αντίπαλό του και πριν προλάβει να σταματήσει τον αγώνα ο διαιτητής ο Morecraft ξαναξύπνησε γραπώνοντας τον Mitrione και γλιτώνοντας προς το παρόν. Στον δεύτερο γύρο o Morecraft βρήκε το ρυθμό του πηγαίνοντας τον αγώνα στο έδαφος, εκεί που κρύβονταν και οι όποιες ελπίδες του για νίκη/επιβίωση. Λόγω έλλειψης ιδιαίτερης δράσης ο διαιτητής τους ξανασήκωσε όρθιους και εκεί φάνηκε πως τα χέρια του Mitrione ήταν πολύ γρήγορα για τον Morecraft, ο οποίος εξουθενωμένος δεν σήκωνε τα χέρια του και άφηνε τo σαγόνι του εκτεθειμένο. Νίκη με ΚΟ για τον Mitrione.

Rick Story vs Charlie Brenneman

Ο Charlie Brenneman έμελε να είναι ο μαχητής που υπερνίκησε το wrestling του Story με … wrestling. Στο πρώτο γύρο είδαμε μία επίδειξη takedown vs takedown defence, με τον Brenneman (αντικαταστάτη του έκπτωτου Marquardt) να βγαίνει νικητής. Ο μαχητής-έκπληξη της βραδιάς φρόντιζε να πετυχαίνει καλά scramble και προσγειώνεται πάντα με πλεονεκτική θέση, σα τη γάτα που τη πετάς όπως να ’ναι αλλά αυτή πάντα προσγειώνεται με τα πόδια. Στο 2ο γύρο ο Story φάνηκε 2 φορές να έχει κλειδώσει choke που θα του έδινε τη νίκη αλλά ο Brenneman βρήκε τον τρόπο να απελευθερωθεί και πάλι βρέθηκε σε θέση υπεροχής. Στο 3ο γύρο ξεκίνησε πάλι με δυνατό takedown o Brenneman και ο Story απάντησε με προσπάθεια για kimura. Ο διαιτητής τους σήκωσε και (πάμε πάλι) ο Brenneman ξαναπέτυχε το takedown με τον Story να κλειδώνει κάποιου είδους triangle choke, το οποίο δεν πέτυχε αλλά του έδωσε θέση on top. Νίκη με ομόφωνη απόφαση για τον Brenneman.


Brown vs Howard

Στη welterweight division ο Brown κατάφερε να επικρατήσει του Howard. Ο Howard δοκίμασε low kicks για να μαλακώσει τον αντίπαλό του αλλά δεν κατάφερε πολλά. Ο Brown κατά τη διάρκεια του αγώνα δοκίμασε διάφορα submissions από όρθιο guillotine choke μέχρι omoplata, D’Arce choke και kimura, τίποτα όμως δεν έπιασε. O αγώνας είχε αργό ρυθμό και το κοινό γκρίνιαξε φανερά, καθώς περίμενε πολύ περισσότερα από τους δύο συνήθως θεαματικούς μαχητές. Νίκη με απόφαση κριτών για τoν Brown, ο οποίος σπάει έτσι ένα σερί ηττών.

Στη δεύτερη κάρτα:

OFFICIAL PRELIMINARY CARD RESULTS
• Tyson Griffin νίκησε τον Manny Gamburyan με majority decision (29-28, 29-28, 29-29)
• Javier Vazquez νίκησε τον Joe Stevenson με unanimous decision (30-27, 29-28, 30-27)
• Joe Lauzon νίκησε τον Curt Warburton με submission (kimura) - Round 1, 1:58
• Rich Attonito νίκησε τον Daniel Roberts με unanimous decision (29-27, 30-27, 29-28)
• Charles Oliveira νίκησε τον Nik Lentz με submission (rear-naked choke) - Round 2, 1:48
• Ricardo Lamas νίκησε τον Matt Grice με TKO (strikes) - Round 1, 4:41
• Michael Johnson νίκησε τον Edward Faaloloto με TKO (strikes) - Round 1, 4:42

10 σχόλια:

  1. o kongo xthes girise apo tous nekrous mages...prepei na dosi to miso mponous apo to ko of the night ston dietiti pou den stamatise ton agona otan idi o rogan kai o allos fonazas its over kai its out...o mitrione ta katafere pali,ama eimouna o dana i opios kanonizi ta fight tha tou edina epomeno antipalo ton frank mir...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Mitrione ta espase, paei grammh gia th koryfh. O Story dokimaze kai gamw ta submissions, alla tipota!!!! Opws eipe kai o Guida, to wrestling kerdizei titlous. Sad but true magges.

    Antonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Krima gia ton Barry. Megalh tou vlakeia pou ton afhse na shkwthei. Exase ena paixnidi to opoio sxedon eixe kerdisei. Den perepe na ton afhsei na shkwthei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ 5-0 ΣΤΟ 5-6
    ετσι εχασε μπαρης απο το γαλλο, σαν να κερδιζεις με 5-0 και να χασεις με 5-6 στο '95 αστα.
    ο μιτριονε τον τον αλλον το ψηλο που ηταν λιγο αμπαλος (κατ 'εμε).
    ελα κιμουρα τοδες το κιμουρα του λαουζον?καλο ε?
    αυτος ο ατονιττο πρεπει να το 'χε παιξει ασσο ιμιχρονο 2 τελικο, δεν εξηγειτε αλλιως, μα τον ειδες πως επαιζε καλο στραικ αλλα ατολμια μπορουσε το ko αλλα δεν το κανε, δεν μαρεσει αυτος τελος.
    ο γριφιν πολυ καλος πολυ ανεβασμενος !
    ο καλυτερος αγωνας ηταν ο ολιβερα βσ λεντζ εκτος της γονατιας που πιστευω εγινε πανω στην ενταση της στιγμης. ο ολιβερα θα φτσει ψηλα θυμησου το αυτο κυριε μου!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντως εγω ακομα το Krzysztof Soszynski Mike Massenzio και κανα δυο ακομα δεν τα εχω δει, τα εχουν βγαλει απο παντου δε ξερω γιατι.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν τα βλέπω πουθενά κουβανέ, τα έχουν κατεβάσει. Πρέπει να παίξεις μπάλα με τα torrent γιατί σε λίγο δε θα τα βρίσκουμε πουθενά. Το UFC τα σκάει πολύ χοντρά για να πιάνει τα πειρατικά links. Ούτε εγώ το βρήκα το Soszynski.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε φοβερό card γενικά. Το Kongo Vs Barry από τα καλύτερα comebacks ever!! :D

    Εντάξει, το Soszynski Vs Massenzio καλό fight, αλλά και αν δε το δείτε δεν τρέχει και τίποτα, οπότε μην σκάτε. Δεν ήταν και must-see.

    Ανέβηκαν παιδιά και τα UFC 132 predictions μας :)


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/ufc/h_apolyth_drash_toy_ufc_sto_sport24_gr.1165823.html ...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/ufc/

    ufc 132 now live streaming!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή