Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

UFC 137: Cheick Kongo vs Matt Mitrione


Καιρό τώρα είναι γνωστή η φιλία που συνδέει τον Matt Mitrione με τον πρόσφατα ηττημένο απο τον Cheick Kongo, Pat Barry. O Mitrione θα έχει την ευκαιρία να τελειώσει αυτό που ο φίλος και συναθλητής του (υπο το camp του Duke Rufus) άφησε στη μέση πρίν λίγο καιρό σε ένα αγώνα που έσπασε καρδιές, όταν συναντήσει τον Cheick Kongo στο UFC 137. Το event θα λάβει χώρα στις 29 Οκτωβρίου στο Las Vegas με βασικό αγώνα το Diaz vs GSP για τον welterweight τίτλο. Οι δύο μαχητές προέρχονται απο νίκες με ΚΟ και δε φημίζονται για την αρέσκειά τους προς το grappling. Ο Mitrione προέρχεται απο νίκη ενάντια στον Christian Morecraft και απολαμβάνει ένα σερί 5-0 στην ώς τώρα καριέρα του.

Σίγουρα το μάτς έχει όλα τα υλικά για να γίνει το μπούμ.

9 σχόλια:

  1. O TOQUINHO ?
    καπου ειχα διαβασει πριν λιγο καιρο για τον phalares vs cacareco τι γινετε μ 'αυτον τελικα ποτε θα ξαναπαιξει ο τοκινιο ο παλαρες?
    α εναν αλλον που εχω καιρο να δω ειναι εκεινος ο κρειζι μπενετ, που χαθηκε αυτος, ειναι ζωντανος?
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai go na kano mia erotisi san ton kouvano o arlovski telika ti tha kanei tha aposirthi?to prezaki o krazy horse paizei kapou afto to mina giati eixa koitaksi kai go...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Palhares θα παίξει στο UFC 134 27 Αυγούστου. Ήταν να παίξει με τον "Cacareco" Ferreira αλλά ο τελευταίος απολύθηκε ξαφνικά απο το UFC και τώρα αντίπαλός του είναι ο Dan Miller.

    Ο Αρλοβσκι υπέγραψε με την Proelite (η παλιά Elite XC) και παίζει σύντομα στη Χαβάη, όπου να΄ναι.

    Κουβανέ! Ο φίλος σου ο Lombard προκαλεί τον Marquardt στο youtube.

    O Marquardt είπε "I'm going to come for them, eventually, I'll get them. I don't care if it's in a superfight or if they want to come down to my gym. I'll beat them up for free. I think you know who these guys are – Ben Askren, B.J. Penn, Paul Daley, Hector Lombard, cowards talking crap about a guy when he's in such a situation. They're trying to take advantage of the situation. They're bullies. Those are the guys I want to beat up."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έξω και ο Nogueira από το UFC 133. Βρήκανε όλοι ευκαιρία να εκμεταλευτούν την ασφάλεια...!!! Δεν είναι τυχαίο ότι το 2011 έχει μακράν τους περισσότερους τραυματισμούς από κάθε άλλη χρονιά!!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. VAMOOOOS ! ! !
    ναι μολις το ειδα τζον χαχαχα ειναι τρελος αυτος στο 'χω πει θα κανει ζημια! τον ακουσες πως λεει το ναθινγκ το λεει ναφινγκ. αφησα και ενα σχολιο στα κουβανεζικα στο γιου τιουμπ.
    hector vamos a descojonar el yanki !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και o Franklin έξω από το UFC 133.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλό fight.Ανώτερος όμως ο Mitrione,πιστεύω πως είναι αρκετά well rounded και έχει σαφώς καλύτερο ground game από τον Kongo.Σίγουρα του λείπει εμπειρία σε σχέση με τον Γάλλο που είναι βετεράνος του αθλήματος,αλλά νομίζω ότι θα κερδίσει,θα φτάσει στο 6-0 και έτσι με ένα ακόμα fight έπειτα,πιστεύω ότι θα του δωθεί title shot.

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι λίγο άσχετο αλλά ... μάγγες έχω λιώσει στη ζέστη. Δε τη παλεύω. Άντε έρθει το UFC 133 να τελειώνουμε.

    Την τελευταία φορά που τον ξέγραψα έπεσα έξω... αλλά δε νομίζω ο Ortiz να έχει καμία ελπίδα. Είδα στο όνειρό μου οτι βγήκε ΚΟ απο τον Evans και έπεσε σε κώμα (Παναγιά μαζί του του ανθρώπου). Φταίει που πρόσφατα είδα ένα στιγμιότυπο με το ΚΟ του Evans στον Liddell (ήταν βάρβαρο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να πω και εγώ το άσχετό μου..?

    δείτε εδώ, θα δείξουν ζωντανά το 133!!

    http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/ufc/

    είχανε δείξει και το 132 και μετά το βγάλανε και on demand.

    άντε να δούμεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή