Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

UFC 131: Junior Dos Santos vs Shane Carwin



Μία βραδιά που θα καθόριζε τον Νο 1 διεκδικητή του heavyweight τίτλου ενάντια στον πρωταθλητή Cain Velasquez.

Στο main event της βραδιάς ο Shane Carwin επέστρεψε μετά απο ένα χρόνο απουσίας λόγω επέμβασης στη μέση για να αντικαταστήσει τον Brock Lesnar ο οποίος πρόσφατα διεγνώσθη με την παλιά του ασθένεια στο έντερο. Νωρίς στον πρώτο γύρο ο Carwin έψαξε το takedown, ο JDS αμύνθηκε και ο Carwin πίεσε στο φράχτη πρωτού ο διαιτητής τους χωρίσει. Για τον υπόλοιπο γύρο ο Junior έβρισκε στόχο κατα βούληση με το δεξί jab, ενώ περίπου 15 δευτερόλεπτα πρίν τελειώσει ο γύρος ο Βραζιλιάνος ξαμόλησε μία επίθεση ξεκινώντας με αριστερό hook και ρίχνοντας knock down τον Carwin. Εκεί τον ακολούθησε με αλλεπάληλα χτυπήματα στο πλάι του κεφαλιού, και όλα έδειχναν οτι πάμε για το ΤΚΟ. Η απόφαση του διαιτητή Herb Dean ήταν να μην λήξει τον αγώνα οπότε ακούσαμε και το καμπανάκι.

Στο δεύτερο γύρο ο Αμερικανός μπήκε με κατεστραμένο το πρόσωπο και πιθανότατα σπασμένη μύτη. Ο γύρος κύλησε εμφανώς υπέρ του Junior με πολλά καλά jabs, ένα πολύ δυνατό high kick που βρήκε στόχο και μικρή αντίσταση απο τον Carwin με δύο αριστερές γροθιές πιέζοντας προς τον φράχτη. Στο τρίτο γύρο το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου, αλλά είδαμε τα 2 πρώτα takedown του Junior στο UFC, με τον Βραζιλιάνο σχεδόν να σηκώνει τον Carwin στον αέρα. Ίσως προσπαθούσε να δώσει ένα μύνημα προς τον πρωταθλητή Velasquez οτι είναι έτοιμος για το δυνατό wrestling του.

Δίκαιη νίκη με απόφαση κριτών για τον Junior Dos Santos.

Στο ντεμπούτο του στην κατηγορία featherweight, είδαμε τον Kenny Florian να νικάει έναν απο τους top μαχητές της κατηγορίας στο πρόσωπο του Diego Nunes. Στο πρώτο γύρο είδαμε δύο καλά takedowns από τον Kenflo ενώ και οι δύο μαχητές επέδειξαν καλά hi και lo kicks. Εντυπωσιακό το knock down του Nunes με δυνατό αριστερό hook στο τέλος του πρώτου γύρου. Εντύπωση έκανε στον δεύτερο γύρο η στάμινα του Αμερικανκού ο οποίος παρόλο το αδυνάτισμα που έριξε για να πιάσει το όριο των κιλών, συνέχιζε με αμείωτο ρυθμό και τέλειωσε τον γύρο με δυνατό takedown και ground and pound. Το μεγαλύτερο μέρος του τρίτου γύρου κύλησε με πλεονέκτημα του Florian στο stand up και στα takedowns ενώ ο αντίπαλός του φάνηκε να ξυπνάει στο τελευταίο 1μιση λεπτό και να κυνηγάει τον Florian high kicks και τυφλά hooks, ένα ακ των οποίων παραλίγο να ρίξει τον Kenflo. Νίκη με απόφαση κριτών για τον Αμερικάνο, o οποίος έχει βάλει στο στόχαστρό του τον πρωταθλητή Jose Aldo.

Ο αγώνας που περίμενα πώς και πώς το περασμένο Σάββατο ήταν το Demian Maia vs Mark Munoz. Δύο πραγματικοί καλλιτέχνες στις αντίστοιχες σχολές του, ο ένας στο BJJ και ο άλλος στην πάλη. Το μυστικό φαινόταν να είναι ποιος θα είχε το πιο κοφτερό stand up game. Ο Demian άνοιξε τον πρώτο γύρο κυνηγώντας τον Munoz και ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Ο Βραζιλιάνος βρήκε στόχο με δύο δεξιά χέρια (κάτι σαν σφαλιάρες) εκ των οποίων το ένα έδειξε να ζαλίζει τον πρωταθλητή 2001 NCAA πάλης.Στο τέλος του γύρου ο Munoz έδειξε να ξυπνά και κυνηγά τον BJJ master. Στο δεύτερο γύρο ο Munoz έριξε μερικά πολύ δυνατά αριστερά και δεξιά hooks, οι δύο μαχητές ήρθαν σε clinch και ερχόμενος απο δυνατό sprawl ο Munoz, έριξε αγκωνιές, body shots, και γροθιές στους μηρούς του Maia. Αφού σηκώθηκαν όρθιοι έλαμψαν τα θανατηφόρα χέρια του Munoz, αναγκάζοντας τον Maia να πάει για συνεχόμενα takedown attempts. Ο Munoz αμύνθηκε σωστά με καλό sprawl και κάνοντας το "posture up" κόλλησε τον Βραζιλιάνο στο φράχτη και ξέδωσε με γερό ground and pound. Ξεκινώντας, στο τρίτο γύρο οι δύο μαχητές έδειξαν αμοιβαίο σεβασμό αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο. Είδαμε ένα καλό crucifix απο τον Maia, το οποίο κατέληξε σε κεφαλοκλείδωμα αλλά ο Munoz γύρισε σωστά τους γοφούς του και ξέφυγε. Στο υπόλοιπο γύρο είδαμε καλή δουλειά απο το clinch του παλαιστή και έτσι, ο Mark Munoz πήρε μία μάλλον δίκαιη νίκη με απόφαση κριτών.

Σε μία μάχη δυνατών heavyweights o Νορβηγός Olav Einemo αντιμετώπισε τον Dave Herman. Ο πρώτος γύρος έδειξε να πηγαίνει στον Einemo με τον Herman να δείχνει λίγο εκτός, με χέρια χαμηλά και σαγόνι εκτεθειμένο. Στον δεύτερο γύρο έσπασαν καρδίες αφού ανά ένα λεπτό το πλεονέκτημα άλλαζε χέρια, και δεν ήξερες ποιος θα πρωτοβγεί knock out. Ανταλλάζοντας γονατιές και γροθιές τελικά ο Einemo κατέληξε στο έδαφος και ο Herman ακολούθησε για να τον αποτελειώσει με αλεπάλληλα χτυπήματα. Fight of the night για τους δύο newcomers.

Τέλος, στα ελαφρά βάρη ο Donald Cerrone βγήκε νικητής ενάντια στον Wagner Rocha. Το πρώην αστερι της WEC, χρησιμοποίησε τα πολύ δυνατά low kicks και καλό αμυντικό sprawl για να αποφύγει το άριστο παιχνίδι υποταγής του Wagner, και να πάρει μια πολύ δίκαιη νίκη με αποφαση κριτών.

Στην δεύτερη κάρτα του αγώνα τα αποτελέσματα είχαν ώς εξής:

Sam Stout νικ. Yves Edwards με KO (punch) - Round 1, 3:52
Chris Weidman νικ. Jesse Bongfeldt με submission (guillotine choke) - Round 1, 4:54
Krzysztof Soszynski νικ. Mike Massenzio με unanimous decision (30-27, 30-26, 30-27)
Nick Ring νικ. James Head με submission (rear-naked choke) - Round 3, 3:33
Dustin Poirier νικ. Jason Young με unanimous decision (30-27, 30-27, 29-28)
Joey Beltran νικ. Aaron Rosa με TKO (punches) - Round 3, 1:26
Darren Elkins νικ. Michihiro Omigawa με unanimous decision (29-28, 29-28, 30-27)

Το τελευταιο takedown του main event

26 σχόλια:

  1. Πιθανώς το καλύτερο mma event του 2011 ως τώρα...! Ίσα και 4 fights θα μπορούσαν να είναι fight of the night!!

    Μακάρι να λείπανε πάλι τα κακά judges calls. Ο Omigawa got robbed όπως λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να έδωσε τον πρώτο γύρο στον Munoz...



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στανταρ! Όταν έχουν άτομα που βλέπανε box 40 χρόνια και ΜΜΑ 2 χρόνια, εννοείται οτι θα έχουμε τέτοιες γελοίες αποφάσεις. Αφού φαντάσου ο ένας κριτής λεγόταν D'Amato (ο πρώτος προπονητής του Tyson), προφανώς κάποιος απόγονος γιατί ο ίδιος έχει πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερό event,όντως!!Φοβερές μάχες,ειδικά οι prelims!!Προσκυνώ KenFlo,ομολογώ δεν τον περίμενα σε τέτοια κατάσταση...έλεγα ότι στον 2ο γύρο θα τα 'χει φτύσει και ο αθεόφοβος δεν καταλάβαινε τπτ ούτε στον 3ο!!Απίστευτα γρήγορος και ακριβής στα χτυπήματά του ο Dos Santos.Όσο για το Munoz-Maia,πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη του Munoz,κατά την γνώμη μου κέρδισε τον 2ο και 3ο γύρο.Απίστευτη κλοπή παρ'όλα αυτά στον Omigawa,ακόμη και ο Dana White έγραψε στο Twitter του για κλοπή του Ιάπωνα!!Τέλος,συγχαρητήρια στα παιδιά της 4-SportsAction M.M.A. Team για τισ προβλέψεις τουσ στο ufc 131,11 στα 12 welldone!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pragmatika apo ta kalitera event fetos...to main event eixe tin kataliksi pou oi perisoteri ithelan,den nomizo oti poli afizvitoun oti o kaliteros antipalos aftin tin stigmi gia ton meksikano einai o vrazilianos...to fight of the night htan apistefto foveri enalagi kai come back apo tous athlites...kai to ko tou stout htan gamato kai meta apo ena lepto o arapakos den eixe sikothi akoma...telos o filos stin arxi exei dikoi gia tous krites pragmatika den ginete na dosis ton proto giro ston munoz,kathe event panta tha iparxi toulaxiston mia apofasi pou tha afizvitithi apo rampage-machida sto penn-fitch kai paei legontas se ligo tha katantisoun ellada sto podosfero....leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά, πολύ καλό το event, αλλά ο Carwin δεν έπρεπε να δεχτεί το fight κατα τη γνώμη μου. Δεν είναι τυχαίο οτι τον προόριζαν για να παλαίψει με έναν rookie, όπως ο Einemo. Ξαφνικά, ο άνθρωπος έμαθε οτι θα παλαίψει με τον κορυφαίο striker στο UFC. Τι να σου κάνει ο πτωχός, δεν ήταν έτοιμος. Κατα τα άλλα, πολύ respect σε maia και munoz, αληθινοί μαχητές.

    Χρήστος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SAVED BY THE BELL
    και απο διαιτητη για τον καρβιν στον 1ο αν και αποδειχτηκε πολυ σκληρος για να πεθανει respect λοιπον στο καρβιν αλλα ο dos sandos δεν παιζεται,κανονικα θα επρεπε να του απαγορευτει η εισοδος στα κλουβια, αυτος θα σκωτοσει καναν ανθρωπο ρε! εκτος αν παιζει με γαντια 40 η 50 oz(νταξι βρε το ξερω οτι δεν υπαρχουν πλακα κανω).
    ανυπομονω για dos sandos -velasques στραικς εναντιον παλης δλδ!!
    το μουνοζ -μαια ηταν ο καλυτερος αγωνας που εχω δει τελευταια και κατα τη γνωμη μου ηταν Χ το ματς. κατι να πω σε σενα τζονυ μου κιμουρα για τον damato οντως ηταν προπονητης του ταισον κ αυτος που τον ανεδειξε(οταν πεθανε πηρε την κατω βολτα ο μαικ) δεν πιστευω οτι θα ναι απογονος του γιατι παιζει πολυ το ονομα στις λατιν συνοικιες, αλλιως βαλε του ενα g μπροστα στο damato .αυτα για τωρα,φευγω γιατι εχω δουλεια θα τα πουμε αυριο τα υπολοιπα.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά είδε κανείς οτι στο τελευταίο takedown του JDS, o Carwin παράλίγο να τον πνίξει? Χωρίς να θέλω να το τραβήξω, ίσως ο JDS σώθηκε και απο το καμπανάκι, ήταν γυρισμένος ανάσκελα και δε φαινόταν να μπορεί να κάνει κάτι. Το είδε κανείς?

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Αντώνης
    Φίλε αυτό το παρατήρησα κι εγώ και μου φάνηκε ότι ο Dos Santos παίζει να ήταν σε πραγματικά δύσκολη θέση. Απλά αυτό που σκέφτηκα μετά, ήταν ότι ο ίδιος γνώριζε ότι έμεναν 3-4'' για το καμπανάκι και εφόσον βρισκόταν σε μια λαβή η οποία δεν του δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα (υποθέτω δηλαδή) ίσως να σκέφτηκε ότι "ας κάτσω έτσι όπως είμαι, ίσως να νιώθω λίγο άβολα, αλλά δεν κινδυνεύω κιόλας να με πνίξει μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Ας μην κάνω τίποτα που θα μου βγει χειρότερα". Κάτι τέτοιο δηλαδή. Πάντως θα ήθελα πάρα πολύ να είχαμε άλλα 10-15" για να βλέπαμε τι θα συνέβαινε.

    Αύριο ή μεθαύριο θα ανεβούν τα predictions του Strikeforce 34.


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραιο το ufc 131 !
    Λιγα λογια για το main event.
    carwin - junior
    Aλλο επιπεδο ο jds μαγκες ..Διελυσε κυριολεκτικα τον carwin στο χαλαρο ..Μεγαλο ρολο επαιξε οτι ηταν πολυ πιο γρηγορος για τα κυβικα του carwin αλλα και το boxing του που απλα ειναι ενα επιπεδο μονος του στο ufc ...Aνετα το καλυτερο boxing στο ufc..O carwin βασιστηκε στο οne punch KO.Bελτιωμενο το cardio του αλλα δεν ηταν αρκετο.Βασικα ο carwin δεν εχει πολυ μελλον γενικα στο ufc ,πρωτον ειναι αρκετα μεγαλος και δευτερον ερχετε ηδη απο 2 εγχειρησεις ...
    Οσο για το jds - cain προβλεπω νικητη Cain ..Πιστευω εχει καλυτερο cardio και οτι το wrestling του θα ειναι υπερβολικα καλο για τον jds.

    (Πιο πανω καποιος ειπε να εδιναν στον carwin τον rokie einemo..Δεν ειναι εντελως rookie φιλε ,μεχρι και στο pride εχει δωσει match . Aλλα αν γινοταν αυτο ο carwin ανετα τον εβγαζε ΚΟ...Παντως οραιο matchaki το einemo-Dave Herman...Ακομα δεν το πιστευω οτι νικησε ο "φλωρος" pee-wee lol)

    ((**Τι να πει και ο lesnar που ακομα δεν μπηκε στα mma και ηδη εχει παλεψει με top ονοματα.. :P))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SHOOT !
    αυτον απο τις μπαχαμες παιδια που επαιζε με τον Στουτ δε μπορει καποιος απο το πληθος τον πυροβολησε, δε τον ειδες επεσε κατω ξερος .
    φλοριαν-νουνιες πολυ καλο, ο νουνιες οπως εχουμε ξνπει εχει πολυ μελλον, ειναι καλος κ γρηγορος αλλα ο γερολυκος ο φλο βρηκε το ευαισθητο σημειο του κι αυτο ειναι μειον του lol κολησε πανω του κ δεν του εδινε περιθωριο να κανει παιχνιδι.
    το εινεμο-χερμαν : αμπαλοι και οι δυο !
    και τελος αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω για το τελος του καρβιν-jds οντως τον κλειδωσε ο καρβιν αλλα ο βραζιλιανος δεν νοιαστηκε γιατι του φωναξαν απ τη γωνια του εχεις 10 sec ακομα οποτε κλαιν μαιν.
    δεν ειδα ακομα 2 ματς τα κρσζτοφ σοζσυνκι και το αλλο με το γιαπωνεζο πως τον λενε.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...και αυτό είναι μείον του... ΑΧΑΧΑΧ!!!

    O Cain θα πρέπει πάση θυσία να παίξει μπάλα με πολύ wrestling, γιατί αν είχε σοβαρό θέμα με το striking του Cheick Kongo (2-3 φορές είδε αστεράκια) τότε σίγουρα θα έχει θέμα και με τον JDS. Αν προσθέσουμε και το οτι έρχεται απο πολύμηνη απουσία χειροτερεύει το πράμα.

    Εύχομαι να δούμε και τους δύο μαχητές στο 100%, είναι απο τις λίγες φορές που μου αρέσουν εξίσου, και είναι και ωραίοι τύποι.

    Πάντως....

    Αυτή τη στιγμή ονειρεύομαι το Werdum vs Overeem. To Σάββατο θα γίνει της πουτ@ν@ς!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, εμένα μου άρεσε και το Einemo vs Herman. Ανα πάσα στιγμή οποισδήποτε μπορούσε να βγεί knock out. Και ο Einemo δεν είναι καθόλου τυχαίος, αν και έχασε απο έναν.

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά εγώ αμφιβάλλω γενικά για την κατάσταση στην οποία θα γυρίσει ο Velasquez.Διάβασα ότι οι τραυματισμοί στον ώμο είναι πολύ σοβαροί,ειδικά για το striking κάποιου...νομίζω ότι δεν θα ξαναδούμε τον Cain που ξέραμε,αν και ελπίζω στο αντίθετο.Πάντως συγκεκριμένα για το ματς με τον JDS,προβλέπω νίκη του βραζιλιάνου για τον λόγο που είπα.Χωρίς τραυματισμό όμως,ο Cain δεν θα έχανε με τίποτα πιστεύω.Τέσπα,αναμένω και εγώ με πολύ καύλα το Overeem-Werdum!!ΧΑΜΟΣΣΣΣΣ!!!!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά το WH δίνει το Overeem vs Werdum στα 1.33 vs 3.25 για τον Overeem. Μήπως το παρακάνουν?

    Χρηστος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ego den ton poli pistevo genika ton overeem re mages ama theli na apodiksi oti einai apo tous kaliterous prepei na to kanei tora sto tournoua...genika stous agones pou epaikse sto pride me megala onomata exei kana dio nikes mono kai tora pou kitaga exei faei trelo kavli apo tous vrazilianous....mia erotisi oxi oti me poli endiaferi ala me tin carano ti sinevi telika kai den tha palepsi?....leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με τον Λεωνίδα. Ο Overeem τώρα πρεπει να αποδείξει τι αξίζει. Στα heavyweights δεν έχει δυνατά ονόματα στο ενεργητικό του, τώρα θα δούμε. Είναι άλλο να έχεις επιβλητική όψη, και να είσαι well rounded στα χαρτιά, και άλλο να τα βάζεις όλα αυτά σε εφαρμογή στο κλουβί. Θα δούμε τι αξίζει.

    Θόδωρας

    Η Carano δεν είπαν τι είχε, τη σταμάτησε ο γιατρός, και τελευταία στιγμή της είπαν το ΟΚ, αλλά ήταν ήδη αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό πάλι στο Strikeforce πόσο χαζό μπορεί να είναι??Ο Overeem πήρε την ζώνη το 2007 και την υπερασπίστηκε ξανά το 2010!!!Δηλαδή εκεί οι άλλοι αθλητές δεν έχουν βλέψεις για τον τίτλο??Πραγματικα απορρώ,ο Alistair παίζει από εδώ και από 'κει σε όλες τις διοργανώσεις και η ζώνη μένει δικιά του!!Παρ'όλα αυτά,τον θεωρώ πολύ καλό,συμφωνώ με τα παιδιά που λένε ότι δεν έχει ιδιαίτερες νίκες με μεγάλα ονόματα,αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει λίγα fights στην heavyweight.Α και κάτι τελευταίο...ξέρει ρε παιδιά κανείς πότε θα παίξει τελικά ο Aldo??

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τον Overeem συμφωνώ ότι δεν έχει νικήσει τα τρελά ονόματα, αλλά νομίζω ότι τον έχει τον Werdum αν προσέξει.

    Ο Aldo δεν ξέρουμε ακόμα πότε παίζει.

    Βγάλαμε τα Predictions του Strikeforce 34. Ρίχτε τα καμιά ματιά αν δεν βαριέστε :)



    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @G_Mos

    ¨Οντως η ζώνη του Strikeforce δεν είχε καμία αξία μέχρι πρίν 2 χρόνια. Φαντάσου οτι είναι ένας οργανισμός που ξεκίνησε να ασχολείται με το ΜΜΑ πριν 5 χρόνια. Για τη heavyweight ζώνη ο Overeem είχε παίξει με τον συνταξιούχο τον Paul Buentello.

    Πρίν λίγα χρόνια ήταν που βρήκαν χρήμα απο τον ιδιοκτήτη της ομάδας ice hockey του San Jose και αμέσως πήραν Emelianenko, Arlovski, A. Silva, Barnett, Werdum κτλ κτλ.

    Βέβαια απο ότι φαίνεται τώρα, θα πάνε για συγχώνευση μέσα σε ενα - δύο χρόνια με το UFC, όπως έγινε και με το WEC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν τις ήξερα αυτες τις λεπτομέρειες...τώρα εξηγείται!Thanks ρε Kimura!Συμφωνώ και εγώ,νομίζω είναι παροδική η φάση που θα δουλεύουν σαν 2 ανεξάρτητα πρωταθλήματα...στην τελική το wec είχε κατηγορίες που δεν υπήρχαν στο ufc,οπότε μπορείς να δικαιολογήσεις την μη συγχώνευση τους,αμέσως μετά την αγορά από τους Zuffa.Επίσης,που σκατά τον βρήκαν τον τύπο που παρουσιάζει τους αθλητές ρε?Τι απαράδεκτος είναι αυτός!!Bruce Buffer και ξερό ψωμί λέμεεε!!Τέλος να πω ότι ανακοινώθηκαν από το ufc fights για το ufc135!!Rampage-Jones,Travis Browne-Rob Broughton,Damacio Page-'Kid' Yamamoto και Diego Sanchez-Matt Hughes...αυτά προς το παρόν.Α,και ξέρετε ποιος είναι ο Kid Yamamoto ε?Αυτός που τον είχε σαπίσει ο Ζαμπίδης πριν κάτι χρόνια μέσα στην Ιαπωνία μάλιστα!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΕΣ ?
    μαγκες ετσι λεγαμε κ για το εμαλιανανκο-σιλβα ,οτι ηταν στανταρ ασσος και τελικα τον ειπιαμε ολοι εγω μαλιστα ειχα κανει κ μεγαλη δηλωση οτι αν νικησει ο σιλβα θα 'ναι σαν να παρει ο ατρομητος το τσαμπιον λιγκ ! τρομαρα μου.
    μην κανουμε τωρα το ιδιο με βερντουμ που δειχνει οντως πιο σιγουρος αλλα....
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.youtube.com/watch?v=WU-GbaZmdds tsakoste kai ena kainourgio video pou eftiaksa kirios me ta teleftea ufc kai bellator kai merika alla ksekarfota...leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδή μιλήσαμε παραπάνω για το choke του Carwin στο τέλος στον JDS μπορεί να έχουμε κάποια απάντηση.

    Υπάρχει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ channel στο YouTube, το Gracie Breakdown, είμαι subscriber προσωπικά. Οι Ryron και Rener Gracie μετά από κάθε UFC (και Strikeforce μομίζω) αναλύουν διάφορα BJJ moves που γίνανε. Είναι οι γιοι του Rorion που ήταν ο founder του UFC. Τα παλικάρια είναι απλά εκπληκτικά.

    Στο τελευταίο τους επεισόδιο μιλάνε και για την συγκεκριμένη κίνηση.
    http://www.youtube.com/watch?v=wCBQis8JZmY
    Στο 08:26 αρχίζουν να μιλάνε για το choke που επιχείρησε ο Carwin στο JDS και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κατά πάσα πιθανότητα, οι πιθανότητες ήταν με το μέρος του Carwin...!!!!

    Όπως και να έχει, είναι και ευκαιρία για αυτούς που θέλουν να κατανοήσουν λίγο καλύτερα τα μυστικά του BJJ. Προσωπικά, είναι για μένα όπως έχουν την Αθλητική Κυριακή στο ποδόσφαιρο..!!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπραβο ρε λεων ωραιο βιντεακι ,εχεις το πουλεν μου στο 0,40 το λομπαρντ κ στο 1,58 τι εγινε ρε παιδια κι αυτον ο σιγκαλ τον προπονησε? (front kick ko) δεν το 'χα ξαναδει το σιγκεκριμενο.
    ελα τεσσαρι (εννοω τον 4-σπορτσακσονΜΜΑτιμ) το ειδα αυτο λιγο μετα που εγινε ,ειναι πραγματι πολυ κατατοπιστικοι οι γκρεισηδες.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. X A Λ Ι Α !
    το στραικφορς χθες ηταν χαλια ,ο χειροτερος δε ολων ο βερντουμ απροσμενα μαλιστα ,ολοι περιμεναμε κατι καλο απο αυτον μετα μαλιστα απο την πολυ ελπιδοφορα νικη του επι του θοδωρου.
    τι να πω , απογοητευτηκα ...μου θυμησε μαλιστα το κλασικο αμυντικο παιχνιδι πολλων βρζλνων που πεφτουν κ περιμενουν ,ελατε δεν ειναι μαχη αυτο.
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγώ να πώ οτι απογοητεύτηκα και απο τους δύο, και Werdum και Overeem. Ο Ολλανδός δε μπορεί να είναι ο τοπ striker του ΜΜΑ να τρώει τόσες μπουνιές στη μούρη, ειδικά στο τρίτο γύρο, απο έναν μαχητή Jiujitsu. Επίσης, πολύ κακό cardio kai απο τους δύο, σχεδόν ερασιτεχνικό cardio, οι άνθρωποι λαχάνιαζαν σε βαθμό δυσφήμισης του αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή