Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Strikeforce: Fedor Emelianenko vs Dan Henderson


Fedor vs Hendo

Δε θα μπώ στο συναισθηματικό μέρος της μάχης γιατί θα με πάρουν τα ζουμιά. Νωρίς-νωρίς οι δύο μαχητές ξεχύθηκαν σαν τα λιοντάρια στο Κολωσαίο. Ο Ρώσος με το γνωστό του στύλ με τα ανοιχτά hooks και ο Dan με τη δεξιά του βόμβα-hook. Αυτό που μάλλον ο Fedor δεν περίμενε ήταν το αριστερό hook του Hendo, κάτι που δεν συνηθίζει και τόσο. To χέρι του Αμερικάνού βρήκε στόχο στο σαγόνι και ζάλισε τον Fedor ο οποίος έκανε πίσω και αμέσως αναζήτησε το clinch προκειμένου να βρεί χρόνο να συνέλθει. Ετσι και έγινε. Οι δύο τους ήρθαν σε clinch και ο Greco-Roman Henderson πίεσε στο φράχτη για δύο ολόκληρα λεπτά τον κατα 5 κιλά βαρύτερο Ρώσο βρίσκοντας στόχο στους μηρούς του με γονατιές. Στο 1:54 πρίν τη λήξη του γύρου χώρισαν απο το clinch. ο Fedor αμέσως έδειξε τα δοντια του με το γνωστό του επιθετικό στύλ ενώ ο Dan δοκίμαζε κάποια low kicks. Σε ένα ξέσπασμα απο hooks, ο Fedor βρήκε στόχο με ένα δεξί hook και στη συνέχεια με ένα αριστερό, κυνηγόντας στο έδαφος τον φανερά ζαλισμένο Hendo. Εκεί το ένστικτο του παλαιστη μίλησε. Ο Αμερικανός λίγο πριν το χείλος του γκρεμού έπιασε το πόδι του Fedor, γύρισε απο πίσω του, και με ενα uppercut απο πίσω θέση, περνώντας το χέρι του κάτω απο τα πλευρά του αντιπάλου του, τον βρήκε στο σαγόνι. Ο "τελευταίος αυτοκράτορας" έχασε προς στιγμήν τις αισθήσεις του και έφαγε και δύο δυνατές παράνομες πίσω απο το κεφάλι αλλά έδειξε να ανακτά γρήγορα τις αισθήσεις του. Ο Herb Dean μάλλον δίκαια σταμάτησε τον αγώνα αλλά πολλοί άλλοι διατητές (πχ Miragliotta, Yves Lavigne) θα είχαν τον είχαν αφήσει να συνεχίσει. Απο οτι φαίνεται τον κύριο λόγο είχε η ταχύτητα και η ευλυγησία του πιο μικρόσωμου Dan Henderson, ο οποίος εμπιστευόμενος το ένστικτό του και δείχνοντας δύναμη και θέληση στα 40 του, έκλεψε τη νίκη τη τελευταία στιγμή απο τον Ρώσο.

Στην υπόλοιπη κάρτα:

Scott Smith vs Tarec Saffiedine

Οι δύο μαχητές ξεκίνησαν ψάχνοντας αποστάσεις και δοκιμάζοντας strikes. Όταν ήρθαν σε clinch ο Saffiedine βρήκε στόχο με χέρια και με γόνατα ενώ όταν χώρισαν πέτυχε και καλό hi-kick. Ο γύρος τέλειωσε με τον Tarec να έχει βρεί στόχο περισσότερες φορές (35-8 στο compustrike) και να αποφεύγει τα γνωστά ξεσπάσματα του Smith. Στο δεύτερο γύρο, το striking του Saffiedine έλαμψε με κάθε τρόπο, hi-kicks, κοφτές αγκωνιές απο το clinch, uppercuts μέχρι και brazilian kicks. Πετυχαίνοντας το knock down πήγε για το choke, αλλά ο Smith ξέφυγε και σηκωθηκε. Μπαίνοντας στον τρίτο γύρο και έχοντας χάσει τους 2 προηγούμενους, το μόνο που θα έσωζε τον Smith ήταν ένα ΚΟ. Ο Saffiedine κράτησε τις αποστάσεις του και απέφυγε τα hooks του Smith, παράλληλα βρίσκοντας σταθερά στόχο με τα χέρια και αλλάζοντας στάση από orthodox σε southpaw. Ο βετεράνος Smith ξέσπασε με μερικά hi-kicks τα οποία όμως δε βρήκαν στόχο. Νικη με ομόφωνη απόφαση για τον Saffiedine.

Tyron Woodley vs Paul Daley

Κλασικό wrestler vs striker ματς. Τελευταία φορά που είδαμε τον Βρετανό στο Strikeforce είχε αφήσει αναίσθητο τον Scott Smith. Αυτό ήθελε να επαναλάβει και με τον Woodley το περασμένο Σάββατο. O Αμερικανός πίεσε από νωρίς στο φράχτη και ο Daley απάντησε με γερή γονατιά εκεί που δεν πρέπει, σταματώντας τον αγώνα. Ο αγώνας ξανάρχισε με τον Woodley να ορμάει πάλι και να πιέζει τον Daley στο φράχτη δείχνοντας ένα άγχος να μη βρεθεί μπροστά στα χέρια του Άγγλου striker. To πλάνο του απέδωσε καθώς τέλειωσε τον πρώτο γύρο χωρίς να δεχτεί κάποιο σημαντικό χτύπημα. Στο δεύτερο γύρο, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Woodley να πηγαίνει τον αγώνα στο έδαφος και να τον κρατάει εκεί μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο διατητής τους σηκωσε και ο Woodley ξαναπήγε για το takedown, όμως αυτή τη φορά ο Βρετανός έδειξε πολύ καλό sprawl. Στο τρίτο γύρο, οι δύο μαχητές ανοίχτηκαν με δυνατά hooks και uppercuts χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο (παραδόξως ο Daley έδειξε να «σέβεται» το striking του Αμερικανού), οπότε ο Woodley πέτυχε πάλι το takedown. Στο υπόλοιπο του γύρου ο Daley έδειξε καλό takedown defence και ξέσπασε με καλές γονατιές, strikes και…… omoplata. Ναι λοιπόν προφανώς ο Paul δουλεύει το jiu jitsu του τελευταία. Ο 3ος γύρος ήταν σίγουρα του Daley όμως δεν ήταν αρκετό για να υπερνικήσει τον έλεγχο που άσκησε στους δύο πρώτους ο Woodley με το wrestling του.

Robbie Lawler vs Tim Kennedy

O αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο footwork από τον Lawler ala Dominic Cruz, οπότε ο Kennedy απάντησε με κλωτσιά στα @ρχίδι@ έτσι για να τον ηρεμήσει. Στην επαναφορά ο Kennedy δοκίμασε takedown και ο Lawler απάντησε με ένα sprawl σα κεφαλιά ψαράκι. Ο Tim Kennedy συνέχισε να ψάχνει το takedown κάνοντας τον Lawler να τρέχει λές και του βάλανε νέφτι, κάνοντας sprawl και κωλοτούμπες ταυτόχρονα. Πραγματικά, ο Robbie δεν ήθελε να βρεθεί με τη πλάτη στο έδαφος επ’ ουδενί λόγο. Στο 2ο γύρο, ο Lawler βρήκε στόχο με αριστερό uppercut και έκοψε στο πρόσωπο βαθιά τον Kennedy, o οποίος όμως πέτυχε το takedown και έριξε σεβαστό ground and pound μέχρι το τέλος του γύρου. Στο τρίτο γύρο, ο Kennedy έδειχνε κουρασμένος και για 4 λεπτά οι δύο μαχητές δεν έκαναν πολλά. Ο Lawler φαινόταν να ψάχνει την ευκαιρία να πυροβολήσει. Τελικά, υπέστη takedown το οποίο έκλεισε τον αγώνα και σφράγισε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση για τον Kennedy.

Marloes Coenen vs Miesha Tate

Αγώνας για τον bantamweight τίτλο γυναικών. Δύο γλυκά πρόσωπα μέσα στο κλουβί που ρίχνουν μπουκέτα for a living. Χαρακτηριστικό ότι οι κοπέλες μπήκαν στο κλουβί υπό τους ήχους pop φλωροτράγουδών. Επίσης, να αναφέρουμε ότι η Ολλανδέζα πρωταθλήτρια χτύπησε στην αρχή τα γάντια της Tate σε στυλ Ivan Drago δείχνοντας να έχει πάρει προσωπικά τον αγώνα. Σε ένα takedown attempt η Tate πιάστηκε σε ένα πολύ επικίνδυνο choke και φάνηκε να πηγαίνει για το tap, τελευταία στιγμή όμως απελευθερώθηκε και έλεγξε τον αγώνα στο έδαφος μέχρι το τέλος του γύρου. Στο 2ο γύρο είδαμε μία πολύ τεχνική κίνηση από την Coenen η οποία βρέθηκε από πιεσμένη στο φράχτη να πνίγει στο έδαφος την Tate και στη συνέχεια ελέγχει με ground and pound. Στο τρίτο γύρο η Tate έπιασε τον παλμό από μία κλωτσιά της Ολλανδέζας και απάντησε με takedown ώσπου ο διαιτητής τις ξανασήκωσε. Η Tate ξανασκόραρε το takedown αλλά χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερη δράση. Στον τέταρτο γύρο η Tate μπήκε βαριανασαίνοντας. Παρόλα αυτά ξαναπέτυχε το takedown. Και εκεί έγινε το αναπάντεχο. Arm triangle choke και τέλος του αγώνα με νίκη για την Αμερικάνα. Η wrestler έκανε την submission specialist να παραδοθεί. Άξια νίκη, άξια αλλαγή τίτλου.

27 σχόλια:

  1. τελικα μαλλον δεν του παει το octagon..
    χιλιες ηττες να κανει ακομη στις καρδιες μας θα
    παραμεινει ως ο μεγαλυτερος fighter...
    ever.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΩΚΤΑΓΩΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΙΤΕΡΟΣ .ΦΙΛΕ JOHN ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΙΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΒΓΕΙΚΕ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΜΙΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΔΙΧΝΕ ΝΕΚΡΟΣ ΙΣΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ .ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΑΛΗ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΔΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΝ ΤΙΣ ΒΡΕΙΚΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ..ΛΙΠΟΝ ΤΟ ΚΣΑΝΑ ΕΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΑΦΙΣΕ ΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΙΟ ΑΓΩΝΑ..



    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα με εντυπωσίασε πολύ η Tate!!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ego re mages exo ksenixtisi 3 sinexomenes fores na do fedor kai exei kanei tris seri htes.... http://www.youtube.com/watch?v=TbyFWsHR0gg rixte mia matia ama den varieste sto kanourgio mou clip..leonidas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματι δε μενει τπτ αλλο να πουμε τα 'χουμε πει ολα και στην προηγουμενη ηττα του αν θυμασε κιμουρα ειχαμε καμια 50ρια σχολια, παντως εγω δακρυσα που ειδα αυτον τον σουπερ τιτανοτεραστιο ΠΑΙΚΤΑΡΑ των μμα να μιλαει μετα την προχθεσινη ηττα .παντως θα πω κ κατι ειδικα για τους νεοτερους, οτι απ 'οσο ξερω απο την επαγ/κη πυγμαχια που εβλεπα παλια οι αληθινα μεγαλοι πυγμαχοι ηταν αυτοι που βιωναν μια βαρια ηττα και ξαναγυρισαν στην κορυφη μετα απ 'αυτη, ακομη και ο ροκι μαρτσιανο που αποσυρθηκε αηττητος(49-0)ειχε κι αυτος στην αρχη της καριερας του !πρεπει να το δουλεψεις μεσα στο μυαλο σου ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    συμφωνω και με τον πιο πανω φιλο οτι δεν του παει το 8γωνο.
    εμεις παντα θα ειμαστε οπαδοι του οσο κι αν χανει!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πούμε ρε παιδιά? Όντως τα έχουμε ξαναπεί. Κουβανέ, ο Ατρόμητος ξαναπήρε το champion league φαίνεται :)

    Για να ξαναπώ κάτι που είχα πεί πάντως και μετά το Werdum, πιστεύω οτι ο Fedor κουράστηκε/μεγάλωσε ή εν πάσει περιπτώσει έπιασε το όριο ζωής το σκαρί του. Κάτι δεν πάει καλά πια. Το βλέπω και το ξαναβλέπω. Την ώρα που τον έχει κάτω τον Hendo και ο Hendo του πιάνει το πόδι για να του βγεί απο΄πίσω, ο Φεδορας έπρεπε να τινάξει πόδια πίσω!!!! Sprawl ρε παιδί μου. Δε θέλω να ακούγομαι σα τον Αλέφαντο (να βγάλω και σουμπούτεο), γιατί έξω απο το χορό πολλά τραγούδια ξέρουμε. Αλλά ο Fedor της Pride δεν άφηνε κανέναν να του γραπώσει πόδια. Έκανε απανωτά sprawl. Πλέον, δεν προσαρμόζεται την ώρα της μάχης, είναι αφοσιωμένος μόλις μυρίσει αίμα να πάει για το (Τ)ΚΟ, και εκεί την πατάει. Έτσι έγινε και με τον Werdum.

    Και ναί, προσωπικά θέλω να τον ξαναδώ να πάλεύει. Απλά δε μπορώ να φανταστώ αντίπαλο. Μήπως rematch με τον Werdum?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λεωνίδα πολύ καλό το videaki!!

    Χρήστος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Rematch με Cro-cop!!!!!! Εγώ αυτό θέλω να δώ. Rematch με Cro-cop ή Nogueira. Αφήστε τα παππούδια να τα βγάλουν όλα μέσα στο κλουβί!!!

    Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον John... Ας κάνουν το Fedor Vs Werdum...

    Ρίχτε και μια ματιά στο συγκεκριμένο!
    GSP Vs Anderson Silva
    http://4sportsaction.blogspot.com/2011/08/george-saint-pierre-vs-anderson-silva.html
    και πείτε τη γνώμη σας!!


    --> G.S.P. <--
    4-SportsAction M.M.A. Team

    http://4sportsaction.blogspot.com
    -> Άρθρα, δημοσκοπήσεις, απόψεις και προβλέψεις για M.M.A..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεωρητικα τα "αντικανονικα χτυπηματα" στο πισω μερος του κεφαλιου τι επιπτωση εχουν σε αυτον που τα προκαλει? Μονο αν το κανει επιτηδες εχουνε επιπτωση? Και, τελος, τι γνωμη εχετε για τα δυο χτυπηματα που λενε οτι εφαγε ο Φεντορ στο πισω μερος του κεφαλιου στο τελος? Επηρεασαν ή ηταν ηδη τεζα απο το Uppercut? Πολυ λυπηθηκα που εχασε με αυτον τον τροπο παντως, ενω φαινοταν οτι πηγαινε για νικη. Ισως θα επρεπε να το ειχε αφησει ο διαιτητης 5-10 δευτερολεπτα ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να απαντησω στον φιλο πιο πανω ^ οτι ειναι οπως στο ποδοσφαιρο η προθεση μετραει, αν δλδ χτυπησεις μια σου κανει παρατηρηση αν συνεχισεις (νομιζω στην 3η) σου αφαιρουνται ποντοι.
    και στην αλλη ερωτηση σου , οχι δεν επηρεασαν αυτα αλλα μονο το απερκατ που οπως ειδες μετα εδειχνε να συνερχετε ,ομως ο διαιτητης ισως βιαστηκε δεν ξερω ειναι πολυ υποκειμενικο αυτο κ το ειπαμε κ πιο πανω , παλια ας πουμε στα πρωτα γιουεφσι καπιοι διαιτητες δεν διεκοπταν με τπτ, επρεπε να μαζευτουν κορακια απο πανω απ 'το πτωμα για να σταματησουν κι αυτο ΔΕΝ ειναι καθολου καλο πιστεψεμε!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κορακια!!!! Αχαχαχαχα!!!

    Όπως τα λέει ο φίλος Κουβανός! Για παράδειγμα ο διαιτητής Steve Mazagati είχε αφαιρέσει έναν πόντο απο τον Lesnar για αντικανονικό χτύπημα πίσω απο το κεφάλι στον Mir, χωρίς προειδοποίηση. Ε, απο τότε έγινε χαμός, όλοι τον βρίζουν, ειδικά ο White. Και γω δε νομίζω οτι έφταιγαν τα χτυπήματα αυτά πάντως στον Φεντορ, το uppercut εκανε ολη τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θόδωρα, εγώ λέω να γίνει tag team (2-2):

    Fedor & Vovchanchyn vs Cro-cop & Nogueira!!

    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΤΑΝΑΑ ΑΝΤΩΝΗ !!
    οντως θα ηταν υπερπαραγωγη λολ χαχαχα.
    α και κατι για λεωνιδα ,γκαματο το βιντεακι κ ολα τα λεφτα το κομματι αουρ ντιπεστ φιρ !!!
    ισως θα επρεπε να γινει μια νυξη για τηλεοπτικη εκπομπη με τετοιους συνεργατες για σκεφτειτε λεωνιδας στην παρουσιαση και σκηνοθεσια κιμουρα κ gsp στα αρθρα κλπ ,δεν ειναι ασχημη ιδεα νομιζω!
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Αντώνης: μήπως να έρθει και ο Λεσναρ με καρέκλα και να τους χτυπάει στο κεφάλι σα το WWF?

    @Κουβανός: δε μας είπες τι θα κάνεις εσύ όμως φίλε? Το αφήνουμε πάνω σου/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΟΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ.. ΑΣ ΜΟΥ ΛΙΣΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕΤΟ ΚΡΟΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΕΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΚΡΟΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΩ..
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΡΕΚΑΤ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ Η ΩΡΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΄΄the kimura''
    εγω βρε θα λεω τα ζωδια λολ!
    νταξι παιδια εγω δεν ειμαι καλος με αυτα γιατι ειμαι τεχνολογικα αναλφαβητος, απλα θα μπορω να λεω τη γνωμη μου που κ που αν με καλειτε!
    παντως περα απ' τη πλακα εχετε σκεφτει μια εκπομπη οχι σε μεγαλο καναλι, με βαρεα αθληματα γενικως οχι μονο μμα ισως να ειχε καποια απηχηση
    δεν ξερω απλως λεω ....
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Κώστας

    Κοίτα τι γίνεται, o Hendo έφαγε 1-2 ελαφριές και έπεσε κάτω πιο πολύ απο φόβο για το οτι ερχόταν ο όλεθρος. Δεν ήταν όμως knocked out, είχε κανονι΄κά τις αισθήσεις του. Απο εκεί και πέρα το uppercut απλά του έκατσε, δε νομίζω να το περίμενε και ο ίδιος οτι θα δεί τον Fedor αναίσθητο.

    @Κουβανός:

    Καλα θα ήτανε ρε σύ, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο, χρηματοδότηση και γνωριμίες. Και πολύ πολύ χρόνο, τουλάχιστον μέχρι να στηθεί. Εγώ εδώ ένα blogaki προσπαθώ να τρέξω και δε βγαίνει στο πρόγραμμα πολλές φορές, μας έχει φάει η δουλειά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυσικά και δεν του πάει το οκτάγωνο ρε,αφού το strikeforce έχει εξάγωνο! :P
    Α και διάβασα πριν λίγο ότι ο Fedor δεν θα ανανεώσει με το strikeforce γιατί δεν τον θέλει ο White.Αντίθετα ο Hendo υπάρχει περίπτωση να μεταπηδήσει ξανά στο UFC!!

    G_mos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. VITOOOOOOR
    μη μου κανεις καμια στραβη παλι, πορ φαβορ!
    προσεχε !
    κουβανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. απο σιλβα θελω να δω κινηση νιντζιτσου. Τιποτα λιγοτερο. Μακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσο περισσότερο ρεζίλι πρέπει να γίνει o Fedor για να σταματήσει...δεν βλέπει ότι δεν τον παίρνει πλέον..εδώ τον νίκησε και ο υπερίληκας Henderson...καλύτερα να αρχίσει να μάχεται πάλι με αθλητές που είναι στις δυνατότητες του και ας τα αφήσει αυτά...μ΄αρέσει που θέλανε και Overeem vs Fedor...lol αυτό και αν θα ήταν rape...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ^^^
    Μεχρι τωρα, απο τα λιγα σχολια που εχω διαβασει, νομιζα οτι ηταν troll-free το φορουμ :)
    Τεσπα, προτεινω σε οποιον συμφωνει με τον απο πανω να (ξανα)δει τον τελευταιο αγωνα του Overeem.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν εννοείς τον αγώνα ενάντιον του Werdum (θυμάσαι..και αυτός νίκησε τον Fedor) που τον κέρδισε στους πόντους? Καθαρά δεν τον κέρδισε? Εδώ έχουν γίνει τρελλά πράγματα σε αυτό κόλησες? Τεσπα αυτό που λέω είναι οτι δεν τον πάνε πλέον τον φέντορα δυνατοί αγώνες (αν και τον τελευταίο δεν τον θεωρώ δυνατό αντίπαλο) πρέπει να αλλάξει ρώτα και να αρχίσει να παίζει με βατούς μέχρι να ξαναβρεί την φόρμα του (αν γίνεται αυτό) διότι έτσι δυστυχώς χαλάει το όνομα που είχε φτιάξει τόσα χρόνια με τον χειρότερο τρόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην ανησυχείτε παιδιά. Τώρα που απολύθηκαν και οι δύο απο το Strikeforce, θα τους δούμε να παλεύουν στην Μ-1 Global.

    Οσο για αυτό που λέτε, ο Fedor δεν είναι πια αυτός που ήταν. Απο την άλλη ο Overeem ποτέ δεν έφτασε εκεί που έφτασε ο Fedor. Το αν θα φτάσει ποτέ, απομένει να το δούμε γιατί επι της ουσίας έχει νικήσει μόνο έναν τοπ 10 heavyweight και αυτός ήταν ο Werdum. Με νικες επι του Todd Duffee, του Brett Rogers, του Fujitta και του James "Colosus" Thompson δεν εντυπωσιάζομαι.Αν ο Fedor κατηγορείται απο το UFC οτι δεν έχει παλαίψει με top competition, τότε τι να πεί ο Overeem. Ο Ολλανδός είναι ένας "εν δυνάμει" κορυφαίος heavyweight. O Fedor ίσως έπιασε τα μίλια του σαν κινητήρας πια. Ίσως. Αυτή είναι η άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τον Overeem τον έφερα ως παράδειγμα για μελλοντικό αντίπαλο του Fedor. Είχε κυκλοφορήσει αυτή η φήμη και εγώ απλά σχολίασα. Δεν είπα πουθενά οτι ο Overeem είναι ο καλύτερος ΜΜΑ ever!! Απλά την παρούσα φάση δεν θα αντέξει ούτε ένα γύρο ο Fedor εναντίον του. Όσο για τα παιχνίδια που έχει παίξει έχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς πόσα έχει παίξει ο ένας και πόσα ο άλλος. Ο Fedor είναι γνωστό ότι έχει λιγότερα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή